Portakalcicegim05 20+0ile güzel kızımla burdayız bugün detaylı ultrasonumuzuda yaptırdık yavaş yavaş büyüyoruz 20 ocağı iple çekiyorum 🤗🤗🥰🥰
Ayselgalya ocakannesi bende 15 sat, 20 ocak fln dediler, kızım olacak, siz hareket hisediyormusunuz , ben düz yatınca anca belirsiz kelebek çırpması segirme gibi
ocakannesi Ayselgalya tekme eder gibi hareketleri baya hissediliyor toplaniyor karnimin sol tarafina genelede orasi sertlasiyor falan
Tazeanne0134 Anneeee1 amin bebeğim inşallah valla bu ay benim için çoook yorucu oldu inan bayrama memlekete gittik orda durmadım gelen giden bayram seyran vs evime geldim kaynanamla kayınım geldi eşim olmasa pertim çıkardı kaynanam zaten yardım edemez ama kaynım hiç yardım etmedi Allah'tan eşim izin almıştı da hep yardımcı oldu bana şimdide sağ kürek kemiğimin altına doğru bi ağrı var ki sağ tarafıma eğilemiyorum ve sol tarafıma yatamıyorum o ağrıdan dolayı 😔 bide belim ve kasıklarım ağrıyor oyy oyyy sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Anneeee1 Tazeanne0134 oyyyy aynıyız desene 😔bende bi de kabızlık var 😔aminnnnnn 😞🙏🏻💕💕💕💕💕 inşallah canım 🤲🏻🧿 Rabbim korusun birbirimize bağışlasın bizi ..🙏🏻