Anneeee1 Dmce normaldir kuzum kötü düşünüp kendini de bebiki de strese sokma 😌💕 bir dahakine daha dikkatli ol süpürme konusunda ağırlaştım de yardımcı bul yakınlardan 🤭😁😘🤗
Hzlll Minnakmom bizde de tahmini 31 Ocak gösteriyor bakalım Şubat'ta çıkabilir hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olur
Vera18 Usgde 2 ocak çıkıyor tahmini dogum tarihimiz ama Aralık sonu da olabilir tabi 😊 inşallah sağlıkla ocakta gelir babasıyla aynı gün doğmuş olur minnoş kızım 🥰
Mervenihat 19+6 oğlumlaaaa ♥️♥️♥️ 20 Ocak gösteriyor insallah ama eşi yerinde değil büyük ihtimal sezeryan olacak bu gibi durumlarda kaç gün önceden oluyor acaba bilgisi olan var mı kızlar
Anneeee1 Mervenihat iki hafta önce oluyor sanırım tatlım tüm sezaryenlerde 💕 Eşi için endişelenme 30. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali oluyormuş bana doktorum öyle söylemişti 🤗
melolevo Mervenihat canım aynıyız. Son adetim 15 nisan Doktorum bana da öyle bir risk var ama 23-24. Haftanda belli olur dedi. Kanaman ya da akıntın oldu mu hiç?
Rubab_2020 Mervenihat canim bebegin eşi yerinde degil derken asagida mi . İki hafta önce ki kontrolde doktorda bana bebegin eşi asagida dedi ama sezeryandan bahsetmedi ayni durum mu acaba
Aleevvv Symnrdlkra merhaba benimde öyle görünüyor. İlk hamilelik gününüzü ne zmn alıyorlsr? 25.03.2019 benimki
Mervenihat Anneeee1 sağlıkla gelsinde insallah biz cok bekledik 5 yıl kadar yani tüp bebek olarak geldi o nedenle cok tedirgindik♥️
melolevo Biz 20. Haftadayız. 20 ocak gözüküyor doğum ama doktorum erken gelebilir defi. İri bir bebek olabilir dedi. Haftamızdan 1.5 hafta öndeyiz Ocak başı gibi gelir herhalde 😊