Anonimaney Semasema93 günü gününe aynıyız canım benim bu Çarşamba kontrolüm var inşallah öğrenirim, sizde inşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize🥰
Ilknur_emin Doktor bu haftalarda tahmin yapar 15 16 inci haftanda söyler canm ama bebiş gösterirse bu haftalardada soyleyebilir
Semasema93 Anonimaney aminnn canım inşallah gönlümde kız var ama rabbim gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah heepimizeee
melolevo Semasema93 evet erkek canım. Bende öyle biliyorum ama doktor artı cihaz kalitesiyle kızıda o haftalarda bilebiliyorlar. Ama erkek net gözüküyor. Biz çok net görmüştük pipiyi 😊
Semasema93 juliya istisna seninki genelde kızlar geç gosterirmiş🤗 bide şöyle bisey duymuştum kız sa bebek doktorlar geç söylüyormuş aldırma olmasın diye
juliya Semasema93 ayyy Allah korusun kurban olayim kiza da erkeyede evlad evladdir.sukur olsun ona veren rabbime
Semasema93 Terspektif bende bugün 12+6 oldum bakalim cumartesi günü gorebilcekmiyim. :) seninkine ne dediler cinsiyeti
Rabia411 Semasema93 özellerde 12 haftada görmeye zorluyolar ve söylüyolar ben 12 de öğrendim ama devlette uğraşmıyolar o yüzden bu haftalarda devlette zor
Semasema93 Rabia411 özele gidiyorum canım zaten özel sağlık sigortam olduğu için ama bakalim iste gostericekmi