Ysmnnnne Kızlar merhaba elele allroad bebek arabası sizce nasıl aranızda kullanan veya çevresinde kullanan birileri var mi fikirleriniz nelerdir veya iyi bildiğiniz başka araba modelleri var mı fikir verir misiniz 🌸
bsratoprak Ysmnnnne kiwi kiwi egg 6 in 1 aldık biz hem görünüş olarak hemde kullanım olarak çok rahat bir araba 😊
Taneminci Ysmnnnne elele allroadı bilmiyorum ama kendim aldım ve çok beğendiğim için herkese tavsiye ediyorum pierre cardin yeehoo illa travel olmasına gerek yok diyorsan bu arabaya bir bak derim 🥰
Ysmnnnne Bsrozsamli ya çok güzel değil mi görsel olarak ama kullananlar memnun mu ki ya da önerirler mi yazsalar ne güzel olur 😌
Busra_ka Allroad ı bilmiyorum ama baska tavsiye de istediğiniz için yazayım. Biz de çok araştırdık casual quatro aldık tüm özelliklerini çok beğendik, henüz kullanmadık 🥰
BrcTpl Ben elele allroad modelini cok begeniyordum cok da memnun olan duydum ama kendim izmirde oturuyorum ist var magazasi gidip gorme imkanim olmadi bu ay yeni cikan velar modelini gordum fiyati cok uygun geldi aradaki farki sordum allroad a gore az daha buyuk ve 700 gr daha agir oldugunu öğrendim aradaki fiyat farki 600 lira olunca velar almaya karar verdim araba elime ulasti araba diger bebek arabalarina gore oldukca büyük duruyo ama durusu modeli cok guzel kullanisli duruyo sadece pusetinde bel destegi yok onu kendimiz ayarliyacagiz artik
Mutire Ysmnnnne işte öyle değil canım iki tarafından tutturmali değil mi öyle hatırlıyorum daha önce bakmistim