Mrbrn Kızlar tam 12. Haftadayim. Iki kez ertelendi serklajim bu mantar belası yuzunden. Dr batikonla tedavi etti. Fitil kullandım ama hiç banamisin demiyor. Sirkeli su , ütülü külot, fön makinesiyle kurutma, günde 7 çamaşır degistirme hiç geçmiyor illet gibi yapıştı. Bu doktordan önce kaç dr a gittim akinti var sarı diye hepsi olur normal deyip geçtiler. Bi tek bu dr um baktı ama çok mu geç oldu diye tedaviye yanıt vermiyorum. Tabi birde geçer de ameliyattan sonra hortlarsa bida o zaman dikişe zarar verirmi diye dusunuyorum. Cunku brn tum kis boyunca enfeksiyonla savastim gectigi ay hamile kaldim
Ayse1010 Mrbrn Aynı dert bende de var o kadar özen göstermeme rağmen geçmiyo idrar enfeksiyonu ve mantar mahvetti beni
2202020 Mrbrn moos temizleyici likit al onunda yıka ilaçları düzenli kullan hemen geçmiyo maasef mantar
Asrinayaz Mrbrn canm bnde olmuştum hamilr kalmadan önce duşta sabun vesare deymemesi gerekli o bölgeye bn oranın ph şına uygun bi sabunumsu bişey aldım biobelimdadan bi abla tavsiye etmişti hemn geçti bnm ki şükür halada bazen kullanırım ☺️😘
2202020 Mrbrn sanmıyorum olacağını ama eczane ve doktora sor yinede sabun gibi ama içinde sabun yok temizleme ürünü Mantardan arındırıyo