Tubabdullah Arkadaşlar benim gibi olan var mı? Doktor sezeryan der diye hastaneye gitmeye korkuyorum normal doğum istiyorum beniö için dua eder misiniz?
Bsyldrmdlk Tubabdullah kilosu fazla değilse suni teklif ederler canım hemen sezaryen demezler. Benide doktorum 40+5 e kadar bekleyip gelmezse suni verecek.
fatimeisikli 39+6 dayım iki defa bebeğin hareketini az hissettiğim için gittim. Alttan muayene ettiler açılma yok hiç. Ve galiba ben stres yaptığım için hareketini hissedemiyorum. Çünkü hastaneye gidince hareket etmeye başlıyor çocuk. Hala doğru dürüst sancım yok. 42 haftaya kadar normal dediler. Önemli olan kontrollerde bebeğin nasıl olduğuymuş. Yoksa 42 hafta yada 4 kg üstündeyse sezeryan yapıyoruz dediler bana. Allah yardımcın olsun
Tubabdullah Bsyldrmdlk geçen hafta 3.5 kiloydu yarın yine gideyim ama benim hesabıma göre bebek 38 haftalık onlar son adet tarihini ba alıyo
sevval55 Canım sen yine normal diye diret, ama bebeğin sağlığıyla ilgili bişey olursa yada olacaksa tabikide sezaryen kabul et o an ne hayırlıysa o olsun