Tusubasa Kizlar istanbul'da olanlar için silivri tarafinda albebek var mağazada baya indirim var birde toplu aliarda baya yardimci oluyorlar bilginize :)
Yasebu Hepsiburada yoyko anne bebek bakım çantası indirmde.fiyatını araştırırsanız piyasaya göre şuan en uygun fiyatta. Yoyko Deluxe Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah Satıcı: hepsiburada
Melisa44 MinaSeyda ben aldim Gecen hafta. Hamileolmadan önceki bedeni soruyirlar ve suanda ki bel ölçünü vs söylüyorsun zaten canli destek deki kişi yardimcioluyor. Ben herseyi sorarak aldim
Glydn Sirincili aizin mesajdan 3 saat sonra baktım sadece. Ne kadar kısa tutmuşlar ve alıcaktım hemen
Tusubasa MrsAkkurt bizde haritadan gitmiştik newcenter avm diye bir yerde canim :) yüzyüze alisveriste çok yardimci oldular saolsunlar toplu alistada baya indirim yaptilar :)
Dilara25 Tashasret o şekilde biraz zor ya bn de Avrupa yakasında yaşıyorum bütün programları indirdim.misal babyjem marka düz kafa yastığı alıcam.ebebekte 35 TL, civilde 25 TL, miniço da 23 TL 😊 not ediyorum uğradıkça alıyorum eksikleri en uygun olan yerden
Meinwunder 9-36 kg isofixli otokoltuğu. Çoğu markalar aşırı pahalı. Kraft aldık memnun kaldık. N11 den. En ucuzunu burdan bulduk. Değerlendirmek isteyen varsa güvenilir satıcı. https://m.n11.com/kraft-tune-fix-isofix-oto-koltugu-9-36-kg-siyah-P369789961?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_campaign=akakce_genel&v=1.12.7&utm_medium=cpc
Nurlella Hepsiburada da asyamo diye bir marka çift yönlü Bebek arabası indirimsiz 238 tl 20 saate indirime girecek arkadaşlar
alyatalha İnstagram da Bebek Marketi diye bi sayfa var şuan alt açma ve hastane çikislarında kampanya var bi bakin kizlar
Mrvcbr Kızlar onu bunu bırakın babymall de suan karşıma çıktı 1800luk sunny baby tesla travel sistem bebek arabasi 200-300 tlye düşmüş 😱 2 rengi kalmis yesilinden soyledim bej rengiyle arada 100 tl oynuyo gerek yok diye düşündüm https://www.babymall.com.tr/urun/sunny-baby-tesla-travel-sistem-bebek-arabasi-sny-718-bej
Melike37 34-tugba e bebeğin gökkuşağı adında geçen çantası lacivert rengi 40 tl ve güzel aşırı öbür dediğimde e bebeğin mavı ve grısı var onun içi daha geniş büyük normalde 130 tl şuan indirimde 65 tl kraft bebek bakım çantası yazınca çıkıyor şuan mavısı çıkıyor baktım arada griside oluyor bı bak derim canım 😊
Arzuyldz https://m.trendyol.com/bye-bye/atta-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-ve-termos-canta-p-6981641?boutiqueid=312810&merchantid=110180&gclid=Cj0KCQjw2K3rBRDiARIsAOFSW_7AaCmy91aRHixIY7anvDBTj52CeiPeHjDGSizYraFN8QSzVfRHbIkaAqNuEALw_wcB trendyolda bebek cantasi ve yaninda termos canta 55 tl 😅
Melike37 Tashasret canım havuzluhanda ındırım vardı arka kapısında ılk girişteki magazasında içindede var baya ındırımlı şeyler gecen hafta gördüm
Sebogelin Tashasret eminönü havuzlu handa bi bebek için ne istersen bulabilirsin. Ucuz mağazalarda var pahalı mağazalarda. Pazar günü kapalı oluyor ona göre gitmelisin
Ebuglem Jokerde prima bebek bezlerinde indirim var 20 tl indirim koduyla kargo da dahil 109 tl ödedim 1 paket 100lü 1 beden 1 paket 90lı 2 beden 1 pakette 42li 2 beden 1 beden Evde stokta vardı şok indiriminden almıştım 😄
funnymum Ebuglem canım bilgilendirme için teşekkür ederim bende alıyorum şimdi, hazırlığı şimdiden yapacağım. 1 bedenden kaç tane alsam bilemedim 1 tane 1 beden 100 bi tane de 2 beden 90 lı alıyorum ekstradan 1 den alsam mı bi tane daha