Leylaa76 Sa arkadaslar karnımın en alt tarafından kalp atışları hissediyorum bebeğin kalp atışları mıdır yoksa kendi kalp atışlarımmı anlamadım sürekli hissediyorum ..
CerenAkbulut Leylaa76 bebeğin kalp atışını o şekilde hissetmeniz mümkün değil, kendi nabzınızı hissediyorsunuz. Benimde parmağımı karnımda nereye değdirsem orada atıyor.
Leylaa76 minikkurabiyem2019 yok canım sürekli ama sürekli oluyor baya çok uzun sürüyor kalp atışı gibi aynı
Leylaa76 Oglusum2019 ah tmm ben anlamadım çünkü kalp atışımı neden karnımın en alt tarafında hissediyorum
Iremgokce Leylaa76 o bölgeden nabız alınabilen damarımız var çünkü canım internettede nabız alınan bölgelere bakarsan görüceksin
Babydogan 16 haftalığım elimi kasığıma hafif bastırdığımda bende pıt pıt kalp atışı hissediyorum ama ne olduğunu çözemedim işin komiği bebeğim o sesleri yapan galiba diye inandırdım kendimi ve seviyorum o atışları 😂😂😍😍😍🐣
Nur___ Atışlar bir dakika sürüp ritmik şekilde artıp azalıyorsa bebek solunum denemeleri yapmaya yani daha doğrusu ciğerleri gelişmeye başladığı için hıçkırıyor, büyüyor da işte sıpalar🙏🌺
Deletedmom2224 Leylaa76 göbekteki nabız gebelikte çok on plana çıkıyor onu hissediyorsunuz. Bebegin kalp atışının dışardan hissedilmesi imkansız 😊
Leylaa76 Deletedmom2224 ama eşimede dinlettim diyor ki bebeğinki sanki çok hızlı atıyor seninki daha yavaş diyor hem kalbimi dinledi hemde karnımı alt tarafını
Deletedmom2224 Leylaa76 belki hickirik filandır ama gerçekten dışardan dinleyemezsiniz kalp atışını tıbben mümkün değil 😊