Sarayhelvasi Kızlar hastane çantam için eksikleri tamamlıyorum da. Bunu kullanan var mı ya da duyan alacak olan? Ben baya memnun kalındığını duydum jokerde kampanya var ve kargo ücretsiz sipariş verdim ne dersiniz.
aasenamerve Sarayhelvasi kesinlikle tavsiye ediyorum kurtarıcım oldu hastane çantasına koyduğum en yararlı şeylerden biriydi.
matruskaa Sarayhelvasi Kullanan arkadaşlar yazabilir mi hangi boy almak lazım ben normalde 38 beden giyiyorum orta boy yeterli olur mu?
Sarayhelvasi aasenamerve 10lusunu aldım yeterli mi acaba? Çooook teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
aasenamerve Sarayhelvasi ben de 10 lusunu aldım yetmeyecek yenisini alayım diyordum ama kanamam azalmıştı normal pede geçtim. 10 luyla başlayın yetmezse alırsınız bence.
Sarayhelvasi aasenamerve tamam ben şimdilik bunu bulundurayım zaten hamile kaldığım ay jumbo boy pet almıştım gece ve kullanamadım🙂 onları lohusalıkta kullanırım yeter🙂 çok teşekkürler
Thesra Sarayhelvasi Çok çok faydalı oldu o hastanenin verdiği pedler çok kötü dependi kullan inanılmaz güzel ben kullandım👏