PnarGr Bebeğinizin kıyafetlerini ilk hangi marka deterjanlar ile yıkadınız. Çünkü bebek alışınca o deterjana başka deterjan ile yıkayınca alerji oluyormuş birkaç kişiden duydum da
Slinn PnarGr aaaa hiç duymamıştım öyle bişe. Ben uni baby aldım sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını onunla yıkadım
Busraturkmen PnarGr hacışakir granül sabun en sağlıklısı ✋🏻 O yüzden tavsiye ederim ayrıca yenidoğan bebekler de yumuşatıcı kullanmanıza da gerek yok 😊
Rbysf Ben duru granül aldim kendi kıyafetlerim den denedim once nasil yıkadığını gördüm ve cok beğendim sonra gidip 2 3 paket daha aldim.
Slinn Rbysf kalıntı bıraktımı granül? Bende denemek istiyorum ama kalıntı bırakır mı kıyafetlerin üstünde ya da deterjan gözünde kalır mı diye tereddüt ettim öyle okumuştum bikaç kişiden
Rbysf Slinn yok canim hic oyle kalıntı felan bırakmadı dene benim hosuma gitti yani 40 derece de yikadim yumusatici da kullanmana gerek yok
Tugce1634 Annem e bebekten baby&me almış granül sabun.onlarla yıkadı bir kısmını,gayet yumuşak yaptı diyor.kokusuzmuş.ilerde leke çıkarmaması durumunda yine o marka leke çıkarıcı alırım ben de.