38Prens38 Anneolcam ilkinde tutmadı 2 ay içinde tedavi toplama koyma hepsi oldu bitti ama tutmadı 2. Denememde 10 ay tedavi gördüm suan 24+3günlük hamileyim cok sükür
Anneolcam 38Prens38 öyle yapıyorum ama çok sıcak iyi deil die biliyorum demek ki ondan üşüyordum ben çorapla uyudum dün gece hala öyle 🥰 Maşallah Sağlıkla kucağına alırsın İnşALLAH 🤲🏻 İsteyen herkese bana da nasip etsin ☺️
Anneolcam 38Prens38 Allah razı olsun çok saol iyikisiniz hepiniz 🤲🏻Çok güzel bilgileniyorum ben burda
38Prens38 Anneolcam sendende allah razı olsun insallah sende coook güzel haberlerle burda müjde verirsin
38Prens38 Anneolcam 22 tane yumurta toplandı 5 tane canlı kaldı 2 tanesi transfer oldu 1tanesi tuttu 3 tanesinde dondurduk tutmazsa hemen koyalım diye cok sükür 1tanesi tuttu
38Prens38 Anneolcam aklına takılan sormak istedigin ne varsa yaz elimden geldigi kadar yardımcı olurum inşallah
Anneolcam 38Prens38 Teşekkür ederim olursa sorarım dua et hamişsin Rabbim nasip etsin en hayırlsıyla İnşALLAH 🤲🏻
38Prens38 Anneolcam yok kalamadım eşimde sperm hareketi ve canlılıgı yoktu doktor normal sartlarla 10 sene beklemeniz lazım oda belki dedi
tgb123 canım benim ağrım olmadı ama arkadaşın dediği gibi dinlenirsen geçer inşaAllah bi de ben dondurdum bazı ilaç tedavilerineden sonra transfer oldu 3. olduğu için.ama transferden önce soğuk algınlığı geçirdim ilaç içmiştim doktorum kızdı neden içtin bana sormadan Rahmi etkiliyor diye hatta vazgeçecekti sonra yapmaya karar verdi çünkü Rahmi hazır hale getirmek için baya ilaç kullanmıştım
tgb123 Bi de transferden sonra hemen duş alma ben bu sefer bir kaç gün bekledim sonra da ılık ve ayakta olabildiğince kısa tuttum oturarak yıkanmak zararlıymış
Esila4549 Anneolcam ben tüp bebek den hamileym bende de ilişki yasağı vardı iğneler akıntı yapması gayet normal tedavinin iyiye gittiğini gösteriyor
Anneolcam Esila4549 Teşekkürler senin ağrın oldu mu peki kaç haftalık hamilesin bitane mi yerleştirdin yoksa iki mi ?