040319 Arkadaslar merhaba hamilelikte basimiza gelen en kotu seylerden biri de mide yangini sanirim benim midem cook yaniyo ilk hamileligim ve biraz da olsa mide yanginini dindirebilen onerilerinize ihtiyacim var yardim ederseniz sevinirim
Gamze43 040319 bnim hiç yanmadı migdem bnde inanmazsın basıl bisey merak ediyorum 😂ama bnim arkadaşın cok fena yanardi ondan biliyorum bi şurup içerdi ama onada cok alışmak istemezdi şade maden suyu içerdi o iyi gelirdi dene bakalım hem faydalı maden suyu
merveyavuz5354 Gaviskon surup hamileler icin veriliyor canim cekinmeden kullanabilirsin benim hamileleigimde hic bir bulanti kusma yasamadim ama basindan beri hep yanma eksime vardi aninda etki ediyor istedgin kadar kullanbiliyorsun
Genc_anne_adayi Nöbetçi eczane bul canm gaviscon şurup al ben bir iki haftadır rahatım doktorların verdiği bir ilaç reçetesiz de satılıyor eczanede. Sabaha kadar uyuyamadgmi biliyorum ben
Akpinaremine Bende aynı durumdan muzdaribim Malesef soda iyi geliyor bi dene istersen belki faydası olur.