iremtzn Merhabalar, adetim 1 hafta gecikti ilk geçtiği gün test yaptım negatif çıktı bugün tekrar yaptım ilk yaptığımda yine negatif gibiydi 1 saat sonra falan tekrar baktığımda ikinci bi çizgi vardı ama silikti. Mide bulantım yok, çok nadir kasıklarımda sancı oluyo ve göğüslerim acıyo lekelenme falan da yaşamadım. Sizce hamilelik olabilir mi?
zcolak iremtzn ben şu pahalı olan testlerden almıştım ikinci çizgi anında çıkmıştı. Bir hafta sonra hastaneye gidebildim 4-5 haftalık gebeydim. O testlerden deneyin isterseniz Pazartesi’ye kadar beklemek zor gelebilir. 😊
MCY Ben 1 aylıkken test yapmıştım haberim yoktu tabii 1 aylık olduğundan testlerde 2.ci çizgi net çıkmıyor nedense ondan dolayı kan testi net bir test 💕 Rabbim yavrularımızla sağlıklı günler nasip etsin tüm bebek bekleyen anneler için inşaAllah ❤️
iremtzn MCY ilk 5 dk’da çıkan sonuç doğrudur diyorlar benim ikinci çizgi sonradan çıkmış doğruluğu olabilir mi peki?
MCY İlk 5 dakika değilde ilk 1 dakika içinde çıkması lazım dedi eczacı bana canım bende pek bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem seni iremtzn
zcolak iremtzn predictör markasıydı. Hatta verdiğim ücreti biraz fazla bulmuştum ama gerçekten en iyi testlerden biriymiş