Ecmelvera Merhaba arkadaşlar, geçen hafta doktoruma gittim ilk defa ultrasona girdim. Hersey normaldi sadece bebeğin kalp atışı yoktu. Haftaya yanı gelecek Salı gunu tekrar gelmemi istedi. Acaba boş gebelik olma ihtimali var mı? Ya da küçük olduğu icin mi kalp atışı yoktu? Şimdiden yorumlarınız icin cok teşekkür ederim.
Neslisahkaplan Ecmelvera sakın korkma genelde 7 hafta veya 8 haftada kalk atışı duyuluyor kese görüldü mü ?
Bahar_trky Ecmelvera hiç üzülme dua et canım 8. Haftaya kadar beklemesi lazım doktorun. Benim bi arkadaşımda öyleydi 8. Haftada alttan muayeneyle kalp atışını alabildiler. Sabırla bekle.
mamyfat93 Ecmelvera küçük olduğu için . çok kafaya taktım çok ağladım 6 haftalıktım gittiğimde çok az duyuluyordu bir sonrakinde düzelmişti 🙏🏻
Ecmelvera Bahar_trky ilk gebelik icin altyan muayene pek önerilmiyor. Ondan doktorum beklememi istedi.
Eygy 7+2 de kalp atışını duydum minik kuzumun 🥰 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ant2602 Ecmelvera bazı bebeklerin geç duyulabiliyor hiç buna canını sıkma güzel düşün güzel olsun. Haftaya duyarsın hayırlısı ile
Esra_ozturk58 Ecmelvera daha erken Cnm 8 hatta 9. Haftalarda bile duyma imkanın var hemen kötü düşünme...
Funda16 Bende 6+2 deyim haftaya gel dedi doktor kalp atışı için 7.hafta olacak yani sabırla Perşembe gününü bekliyorum inşallah hepimiz duyalım o en güzel anı yaşayalım 🙏🏻😊
Sevda41 Ecmelvera 6. Haftada kese gördük 8. Haftada kalp atışı duyduk. Endişelenmeyin herşeyin bir süreci var öyle düşünün. Sizde inşallah duyacaksınız 🙏🏻
Essrakk Ecmelvera korkmayın sakın. Aynı durumu biz de yaşadık 7. haftanın sonunda duyduk kalp atışını. 6. haftada duyanda var ama değişiyor demekki bebeğe göre.
LittleAnne Canım bende 7 haftalık hamileyim daha bu hafta gidicem kalp atışını dinlemek için ,normalde geçen hafta gitmem gerekirdi ama kime sorsam 7-8. Haftalarda duymuşlar bende beklemek istedim çünkü en ufak şeyi olumsuzluğa yorduğum için inşallah duyarız cnm🙏🏻
Sym_ Ecmelvera bende 6 haftalıkken duyamamıştım. 15 gün sonra randevu vermişti 8 haftada duydum. Doktorum normal olduğunu söylediği için kafama takmamıştım. İnşallah sende diğer randevunda duyarsın strese girme hiç.