Hlyagnrr Kızlar bel ve sırtım da ağrı var,bacakta kramp tarzı bişey adete 1 hafta var ödemim var gibi de hissediyorum sürekli de su içme isteği ağız kuruluğu var böyle şeyler yaşayan olmusmuydu?
_vesileaksoy Hlyagnrr agiz kuruluguna kadar bende de ayni belirtilr vardi hamileyim henuz yeniyim dusun adetime bile iki gün var 😂
Ecmelvera Adetim 2 gün geciktiğinde göğüslerim aşırı derecede ağırlaşmıştı. Belden asagiya cok agrilar vardı. Normalden cok daha ısınıyordu. 3. Gün test yaptim çıktı. Özellikle göğüslere dikkat et, en önemli belirti😊Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamileliği💪
Hlyagnrr _vesileaksoy ay gerçekten mi kuzum ya inşallah bende öyleyimdir tebrik ederim seni ne zaman öğrendin? 🙏🏻
Hlyagnrr _vesileaksoy birde öyle bir bel agrısı var ki bilmiyorum belim yanıyo gibi çok saçma tarif edemiyorum ve bugün kaşığım agrıdı sırtım falan da Ağrıyo üşütme değil de inşallah gebeliktir 😊
_vesileaksoy Hlyagnrr ben 27 sinde öğrendim son adet tarrihim 3 agustos 😂 sagol yavrum inşallah sende hamilssindir yarin bir kan versen acilden ben kac gundur acilde kahvalti yapiyorum beta hcg yukseliyor mu diye cok utanuyorumm artik 😂😂
_vesileaksoy Hlyagnrr bende su qn oyleyim korkudan hrr gun gidip beta baktiriyorum cok sukur guzel yukseliyo belim cok yaniyo arada geciyo ama cogu zaman var agri
Hlyagnrr _vesileaksoy Aahha bilmiyorum 1 hafta var daha gidip negatif görmek istemiyorum 🙄 ama çok heyecanlıyım 😊
Bnur_00 Benim adet sancılarım vardı adet olacağım diye beklerken 4 gün geçmişti sonra da telefon ile oynarken bir an da beni ateş bastı terler boşalıyordu sanki sonrasında baş dönmem oldu o zaman adet olmayacağımı anlamıştım vücut Isını takip et bence bir kaç gün
Hlyagnrr Bnur_00 canım İnan varya yüzümü vücudumu ara ara öyle sıcak basıyo ki basende üşüme geliyo vantilatörü kapatıyorum ama üşütmeyle aynı semptomlar bilemiyorum ki midem de bi şişlik ağzımda bi kuruluk basım da bi ağrı
Esenburhan123 Ay benimde göğüslerimde dikleşme belim agrıtor ağzım kürüyor 2 Ağustos adet tarihim ümitlenmek istemiyorum hayırlısı
Hlyagnrr Esenburhan123 bende ümitlenmek istemiyorum evet ama inşallah ya hayırlısı olsun hakkımızda inşallah vardır 😊 benimde 7 Eylül