gulkara Ben 16 dan sonra kotlarımı giyemedim, şimdi 20+3 üm biraz büyük gelen pantolonum var onu giyebiliyorum ama bir haftaya bunu da giyemeyeceğim , lcw den hamile pantolon denedim belleri rahat ama bacak kısmı acayip rahatsız etti sizler nereden alıyorsunuz
SalihaSomuncu5 gulkara hic giymedim cunku bekarken giydigim butun pantolonlar evlenince zaten olmamaya basladi 😂😂 10 kilo alinca tabi haliyle😂
Esraygtf gulkara bende 18 den sonra giymedim içine girebiliyorum ama karnım sıkıştığı için bende beli lastiklilerden aldım doktorlar cok sıkıştırmayın diyorlar karnı
Ekincis Gamzelianne1453 ya siz neden her yerde olumsuz eleştiri yapıyosunuz 😂😂😂 sürekli denk geliyorum size
gulkara Selvim34 maşallah ya nasıl öyle oldu ben 2 buçuk kilo aldım ama karnımı rahatsız ediyor, hiç mi büyümedi karnın
Selvim34 Selvim34 büyüdü hemde baya var ama kilolu hamile kaldim sanirim ondan henuz kilo almadim hala ayni kilomdayim
Ysmn_61 Ben 11 haftalığım olmuyo yarın alışverişe çıkıcam pantolon falan da almıycam tayt rahat oluyo 😂
38Prens38 gulkara tuvid xxl diye magaza var instagramdanda alısveriş yapabiliyosun tayt aldım pantolon gibi aşırı rahat hiç yok gibi rahat
asli_kerem 38Prens38 ya evet ben birkaç rejlmıyla karşılaşmıştım oranın. Çalışıyorum ben şimdi 12 hafta idare ediyorum ama ilerde sorun olacak. Memurum ve de resmi giyiniyorum 😕 Oranın taytları böyle kalın pantolon gibi olanlardan mı? Bir de fiyatı nasıl?
Eslina gulkara canım çok kilo almadım karnımda okadar çıkmadı zaten kilolu olduğum için çok bişey değişmedi bide likralı olduğu için pantolonlarım şuan giyebiliyorum ama bir hafta sonra ne olur bilmiyorum
Buryus gulkara ben lcw den aldım rahatım gayet 10.haftadan sonra giyemedim pantolonlarımı rahatsız etti kasik bölgesi
Emineemre 10. Haftadan sonra giyemedim kilomda olduğu için lcw wakikiden bedenin olan hamile pantolonu aldınmı hem karın hemde bacak kısmı güzel oturuyor
Tubanasli Ben evlendikten sonra 52 den 60 a çıktığımdan çoğu kıyafetim denk gelmemişti zaten şimdi 8+3 üm 2 kilo aldım. Tayt, lastikli olanlar ve pantolon etekler rahat oluyor 🤗 Bide beli lastikli etekler de tatlı oluyor