Dudus Rbs111 aynen korkutuyor bıcırıklar normal demekki bi kaç yerde okudum gebeliğin normal septumlarıymış 🤷🏽♀️
eslemimm58 Dudus ben zayıf bi insanım doktora dedim ki bebek sertleşiyor mu yoksa ben zayıfım ondan mı bu kadar elime geliyor top gibi hissediyorum dedim olabilir dedi açıkcası tatmin olmadım ayın 5inde randevum var kendi doktoruma sorucam tekrar
Gamzelianne1453 Dudus bendede O haftalarda basladi cnm yalanci Sanci kasilma bunlar suan 35 Haftadayim sadece yorulunca ve Yuruyince oluyor
-MinikAnne- Dudus Bende de çok sık oluyordu bugun doktora sordum normal rahim hazırlık yapıyor dedi yalancı doğum kasılmasıymış 🤗💕👶🏻
Cookie_the_pomy Dudus yaşadığınız şey braxton hicks hazırlık kasılmaları, gayet normal ve 3 haftadır bende ara ara tecrübe ediyorum ki aynı haftadayız.
Eslina Dudus bendede çok oluyor canım 27+1 benimde bazen kadıklarımda taş gibi oluyor bir süre oruramıyorum bile
Dudus Eslina oturunca rahatlıyorum birden kalkınca idrarım olduğunda çok yürüdüğümde taş gibi oluyo birde akşamları ☺️
Eslina Dudus kesinlikle canım ben işk çocugunda 30. Haftadan sonra olmuştu hep korkuyordum erken doğum olur diye bunda 25. Haftadabaşladı artık endişelenmiyorum normalmiş kızımdadaoldu 38 denırmal doğum yaptım
Mamak Dudus canim doktorum bebek toplaniyo sorun degil dedi ama benim kasilmalarimda oldu yani bebek toplanmasi mi kasilmami arasindaki farki anlayamadim o yuzden. Cunku erken dogum riskim var ve serviksim kisa🤷🏻♀️O yuzden o sertlesme bebek toplanmasi mi kasilmami o yuzden mi oldu tam olarak anlayamadim bende ama cogu gebeliklerde oluyo bu zamanlarda ve normal diye biliyorum