Ceren_kuvvtts 3'lü testi yaptırdığım için çok yerden tepki aldım neden olduğunu bilmiyorum bir sakıncası varmı?
Bserappp Ceren_kuvvtts hayır doktorun yapmak istediyse yapar Bi sıkıntısı Yok kafana takma bana da yaptır diyen oldu yaptırma diyen oldu doktorunun dediklerine inanıp güveniyorsan içinde şüphe olmasın
R_abia Ceren_kuvvtts ben 2 liyi yaptırmıştım doktorum 3 lü test için sadece kan vermemi istemişti ikisi sorunsuz temiz çıkmıştı. Ne gibi tepki aldın ?
Seda_123 Ceren_kuvvtts Genelde 2 liyi yaptıranlardan doktorlar 3 lüyü istemiyor ama yatırmışsın bişey olmaz canım ben hiç birini yaptırmadım sadece detaylı ultrasona giricem
Ceren_kuvvtts Bserappp 2'li testimide istedi temizdi 3'lü testide isteyince çok tepki alınca korktum 😥
Ceren_kuvvtts R_abia 2li testimi yaptirmistim temizdi 3'luye gerek yok delimisin yaptirmasaydin gibi tepkiler
R_abia Ceren_kuvvtts ben doktorum ne derse yaptım valla açıkcası ozamanlar bu testlerin doğru düzgün ne için olduğunu bile bilmiyodum 🤷🏻♀️😁 Ama takma bence öyle diyenleri boşver