gulkara Merhabalar herkese, Acıbadem’de ayrıntılı ultrason yaptıranlar fiyatı nedir? Küçük şehirde yaşıyorum 1 tane özel hastane var orada yaptırmayacağım. Acıbadem’de yaptırsam ne kadar tutar ??
gulkara Zeytin7 peki muayene falan hepsi içinde mi bu fiyatın, normalde ne kadar acaba ayrıntılı ultrason fiyatları
Zeytin7 gulkara muayene ayrı muayenede 500 lira civarında hocaya göre değişiyor benim hastanemin fiyatı uygun tavsiye ederim
gulkara Berdogan muayene falan toplam fiyat değil dimi ? Normalde ne kadar olduğunu bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum
Berdogan gulkara muayene olarak yapılmıyor zaten periontolog dr baktı detaylı ultrason olarak 980 lira verdik
Zeytin7 Kadıköy de Medicana Hastanesi Timuçin Timuroğlu ben de tavsiye üzerine gittim memnunum çok instgramdan takip edin bakın isterseniz
gulkara Zeytin7 teşekkür ederim, siz ayrıntılıyı ne kadara yaptırmıştınız şehir dışından geleceğim hastaneleri bilmiyorum o yüzden bu kadar soru soruyorum 🙈
Zeytin7 gulkara ben daha o aşamaya gelmedim henüz ama diğer ücretleri makul çok araştırdığım için biliyorum sabah isterseniz bi telefon edin öğrenin. Acıbadem’de arkadaşın dediği gibi daha pahalı. Nereden geleceksiniz?
gulkara Zeytin7 Bolu’dan geliyoruz, normalde ailem İstanbul’da ben de doğma büyüme İstanbul ama eşimle öğretmeniz tayinimiz Bolu’da. İstanbul’u biliyorum kaç yıldır ama kadın Doğum dr hastane bilgim yok maalesef, öneriniz üzerine sabah arayacağım çok teşekkür ederim ☺️
Zeytin7 gulkara anladım, evet arayın mutlaka hatta bana yazın merak ederim, memnun kalırsınız diye düşünüyorum, çok hastası var geleni gideni çok. Bende Pazartesi gideceğim randevum var hatta. Siz gelirseniz müsait olursam uğrarım yanınıza belki