ilknur44 sevgili anneler, 14+0 da ozeldiki doktorum 4 boyutlu ve doger usg den bakarak erkek goruyorum dedi .bu haftada yanilma olurmu ..degisirmi cinsiyet
Semak ilknur44 erkeklerde pek yanılma olmuyor canm ben 2 bck yasında oglum var ve 13 haftalıkken ogrenmstim erkekler genelde daha erken belli oluyro ve yanılma olmuyor
Afra34 ilknur44 bana da ilk 14. Haftada tahmin yapıldı 22 haftalık oldum hâla aynı anlayan bilen doktorsa bilebilir hayırlı sağlıklı olsun 🤲🏻 inşallah 😍
emine_dogan12 ilknur44 doktorun cihazına bağlı aslında bazı doktorlar 13 haftada görüyor ama daha sonra yanılma oluyor arkadaşımın başına geldi çünkü ben 16 haftada öğrendim emin olmak için 16 haftadan sonra net görülüyor
pyymamm ilknur44 9. Haftada sanırım cinsel organlarıda olusmus oluyor. Ben 10+3 te sans eseri erken öğrendik kız dedi kesin olmasada. Olusmus oldu organları herseyiylw bebek olarak görünüyordu artık. Ama sizin filmlerle bakıldığı için nettir artık
Semak ilknur44 evet ilkinde 13 haftalık öğrendim şimdi 2. Ye hamileyim salı gunu tam 13 oluyorum ve cinsiyet için gidicem bakalım bunda öğrene bilcekmiyim☺️
ilknur44 sevval55 cok erken ogrenmissnz😍 ben smdi bile acaba yanlismi diye dusunuyorm soylimmi sizce cevreme
sevval55 ilknur44 kızda sonradan degisebiliyor ama erkekte pipi göründüğünden pek değismiyor doktorada baglı biraz
songulmeydan kızlar bende 15.3 haftalıkken doktorum erkek dedi sonradan değişebilirmi öncesinde kendini göstermedi ama merak ediyorum sizce değişkenlik olurmu
ilknur44 songulmeydan bence dogrudur canim banada 14+0 da erkek goruyorn dedi ama renkli 4 boyutludan da bakti daha net gozukuyo sanrm orda ama ben ynede kimseye soylemedim
Duchess ilknur44 Benimde doktorum %80 dedi 12.haftada dediği gibi çıktı canım 16.haftada kesinleşti sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini 🙏 sağlıklı olsunlarda