Betulsna Stuna ay bnmde aynı şuan İnş Bnde hamileyimdir. Göğüslerim de şişlik hissediyorum ve sol göğsüme el değmiyo çenemde felan sivilceler çıktı ve başım çok ağrıyor dua edin 🤲
Sonee Bebek_ lekelenmem oldu ve bu kadar erken adet olamam dedım ve test yaptım pozıtıf cıktı canım☺️
sevval55 hndgkct 2 bucuk haftalıklen ogrendim doktorum tam 2 bucuk haftalık demisti keseyi görmek icin baya beklemistik adetime 10 gün vardı ogrendiğimde
Medusa6 Regl'ime bir haftadan fazla süre vardı, rüyamda ölü büyükannemin benim kucağıma bebek verdiğini gördüm hiç belirtim yoktu, gittin test aldım ve ikinci çizgi silik çıktı. Hastaneye gidip kan verdim doktor varda diyemem yokta diyemem 10 gün sonra gel dedi. 3. Gün adetim gecikti kan testi yaptırdım pozitif çıktı. 10 gün sonra ultrason da keseyi ve bebeğimi gördüm. 1 hafta sonrada kalp atışı duyduk
Deryayaman Betulsna Cıkıyor canım ben normal eczaneden test aldım cok silik cıktı cızgım 2. Testide 3 gun sonra yaptım tam net cıktı sonrası zaten kan tahlılı falan oldu canım