titebouille Bebeğin kendini ittiğini doğum belirtisi olduğu söyleniyor internette.. Aynı şeyi yaşayan var mı..💗 Hafif kasık ağrısıda var geceden beri.. Artık çok sabırsızım..🤷♀️
Melekmehmetmadan titebouille ayniymisiz biraz önce benim ppstta msj yazansiniz bendede oluyor aynıları inşallah kavusuruz artik
Nurtube Aynı haftadayız. Ama bebeğim gelmek istemiyor sanki. Hiç bir belirti Yok. Dr 40. Hafta olduğum gün muayeneye gel dedi yani salı günü. Doğumu başlatalım dedi. Normal yollarla gelsin istiyorum ama gelmiyor.
Eylul0212 Nurtube benim oglusumda hiç gelmek istemiyor pazartesi 39+5 oluyoruz doktor sezeryan yapalım dedi saat 7:30 da hastaneye yatisim yapilacak
titebouille Nurtube ben devlete gidiyorum keşke benimkinide başlatsa.. benimkinin doğum tarihide 3 eylül.. pazartesi gideceğim..
titebouille Eylul0212 özele mi gidiyorsunuz ? Ben devletteyim.. En son perşembe günü gittim nst de sancım çıkmadı bundan sonra her 3 günde 1 gel dedi.. pazartesi gideceğim bakalım.. ne zaman gelecekler acaba ya
Eylul0212 titebouille evet özel hastaneye gidiyorum doktorum kanala inmemis normal doğum olmaz artık dedi