Aliss_36 devlette yapılması gereken testleri zamanında yapmak istemedi bana 30.haftada yapılıyor dedim ben onu son ayda yapıyorum dedi bana saçma geldi biraz.Zaten ikili test ve detaylı için anlaştığı klinikler var oraya gönderiyor hem uzak hem pahalı ,yaptırmadım.Deli kasık agrisiyla gittim veysele oda bana direk eşin aşağıda o yüzden yatcan 1 hafta dedi.Eve geldim ama içim rahat değildi biseyler sinmedi icime.Özele gittim.Doktor bakıyor bakıyor bi problem göremiyorum diyor herşey normal.Ben de dedim bu ağrının sebebi ne olabilir o zaman cok ağrım var dedim.Enfeksiyonun varmıydı dedi bende hayır yok dedim.Şüphelendim bi bakalım dedi tamam dedim.Megerse idrarda yüksek enfeksiyon ve beraberinde kum döküyormuşum.Yani veyselin sanki kendi cebinden çıkıcakmis gibi benden hiç bir test istemedi idrar bile.Daha sonra işte 30.da gittim gebelik rutinleri son dönemde yapılan testler için Ben onu 36 37 haftalarda yapıyorum dedi.Erken-doğum riskim var dedim gerek yok yapmaya o zaman dedi ve bidaha gitmedim zaten