feyzaa34 aslierbrg insallah canim cogunlugun kendiliginden bosalma olmus az miktarda olsada rahatlama oluyomus anladigim kadariyla 😘
Aydogdu feyzaa34 canim sağma en fazla omri buzdolabında üç günlük oluyo üç gün içinde kullanman gerek boşa gitmesin sütün dediğin gibi ilk süt çok çok önemli
feyzaa34 Zeynepzeze biraz iyi gibi o kadar dusa girdimki bide ovdum zemzemle iyi geldi tekrar baslamasindan korkuyorum ama canim
feyzaa34 Gulchirai ulasamiyorum yarin devam ederse gidecegim doktora😘😘😘 neden boyle oldugunuda bilmiyorum inan kuzum ama cok muthiş can yakan bi agri
Gamzelianne1453 Ssraa bisi sorcsm Cnm buzluktan cikarttik diyelim sagdigimiz sutu isitip bebege vericez dimi Ne kdr isiticaz Kaynatmicaz dimi yada oda sicakligimda olan sutu direk verebiliyo muyuz 🙈
feyzaa34 Burcuveburcum ilik ve sicak duş arti zemzemle ovma sonucu suan agri gecti canim sadece sizliyor devam ederse basvuracagim rontgen falan cekerlermi diyodum ama hamilelere yasak o geldi aklima
Burcuveburcum feyzaa34 Röntgen çekmezler de yine de geçmezse başvurun bu zamanlar süt doluyor göğüslere büyüyüp ağırlaşıyorlar ama sağım Doğumu tetikler o bakımdan sağmayın geçmiş olsun🙏
Ozderr feyzaa34 öyle bişey yapma sakın Doğumdan sonra gelecek sütüne bile engel olacaksın. Su an göğüslerin ne güzel hastalıklardan koruyan antikor özelliği taşıyan sütü üretiyor ve Doğuma kadar da artacak bebeğin ilk ve en önemli sütü tadacak