MinaveAnnesii 38Prens38 ölçü değerleri canım o bizimle bi alakası yok bebeğin kalp atışı öteki sancı değeri onlar önemli
38Prens38 Tugce1634 3 gündür bel ve karın agrısı cekiyodum ntsye bagladılar daha 23 haftalıgım allahdan bebekde bişey cıkmadı ileri derecede enfeksiyon var dedi doktor
Tugce1634 38Prens38 kasılma sertleşme yoksa sık sık olan,enfeksiyondandır işte ağrılar.geçmiş olsun canım.nst sonucun iyidir umarım.enfeksiyon için ilaç içince düzelirsin inşallah
38Prens38 Tugce1634 nts de bişey yok dedi valla acıkca pekde bakmadı öyle perşembe doktora gidecegim dur bakalım o baksın bide
Tugce1634 38Prens38 kağıdın alt kısmındaki çizgiler gösteriyor sancı var mı yok mu canım.en çok yükseldiği kısım hangi sayıya denk geliyor mesela,anlarsın sen de.ama haftan erken daha.sancı olcağını sanmam
Aylininzz Ben doğumumda 8 saat sancı çektim nst baglandım zor dayandim hiç sancılarım cikmadı hep 0 40+2 dogurdum o zmana kadr nst sancı hicmi çıkmazdı bağrdm falan bagladilar sancı yok muayne ettiler 6 cm sonra işte 10 dk sonra bi çığlık baktilar 8 cm o nst ben pek guvenemedim🤣🤣