Ebru_cumhur Merhaba kızlar herkes doğumunu yazardı bende Doğum yapmadan yazmak istedim bazi şeyleri.... ilk zamandan beri normal Doğum istedim ama oğlum normal Doğum istemedi... 38+4 olduk hala ters kafa yukarda ayak aşagıda bugün kontrole gittik ve doktor 39 haftada yanı saki günü sezeryana alıcam dedi bende doktorumun bir bildiği vardır elbet dedim ve tamama dedim. Sali günü sezeryana giricem çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Deletedmom277 Ebru_cumhur Hiç korkma kısa bir süre. Rahat geçer inşallah sadece doğum sonrası senin için zorlu geçer ama 1 hafta sonra toparlarsın.
dvran22 Ebru_cumhur ALLAH şimdiden kurtarsin seni de bebeğini de inşaallah ..evet sezeryan bir süre zorluk çıkarır ilk günlerde ama sonra toplanıyor insan hemen😊😊
Ygll Ben 10 gün önce yaptım doğumu hiç korkma okadar güzel bi his ki onu koklamak sarılmak inan herşey geçiyo. Tabiki zorluğu var ilk iki gün zor yalan değil ama normal doğumun da vardır elbet zorluğu. Hiç geçmicek hiç ayağa kalkamıcam sanıyosun ama inan ertesi günü kalkıyosun. Doktorum bana ne kadar hareket edersen okadar çabuk geçer demişti ben hiç yatmadım ilk gün hariç. Doğuödan sonra doktorum bir çok kez kontrole geldi inanın hep otururkeb yada ayakta gördü öyle muayene etti. İşte aradığım anne modeli demişti. Ve gerçekten hareketli olmanın çok faydasını gördüm 10 gün oldu doğum yapalı ve hamile kaldığım kiloma sadece 1 kilo kaldı. Yemekli misafir bile aldım inanın. Hiç birşey kolay değil evet ama evlat sahibi olmak sağlıklı kucağımıza almak herşeyi unutturuyor. Hayırlı doğumlar dilerim.