Gnl_grb Kubrakocerr ya ben dün gece ilk kez bişey hissettim 19+2 olduk bu gün kasıgımın üst kısmında 5 saniye arayla üç kere baloncuk gibi bişey patladı gaz değildir demi o bebeğimdir demi🐾🤲🙄
Gulbeyazk Kubrakocerr yoğrulduysan olabilir ben kendimi vermediğim sürece duyamıyorum ama hissetmek istediğimde uzanıyorum iki dakka geçmiyor kuzumdan cevap geliyor endişelenme zaten hareketlerini şuan tam kavraamıyoruz
Osmanlivatanim Kubrakocerr bizde 19+6 haftalık bugün bende çok az hissettim 🤷 zaten çok küçük küçük vuruyor benimkii. Bazıları diyor ya cokk vuruyor acıtıyor uykumdan uyandırıyor falan .. hareket etmemesi yada az hareket etmesi neden acaba bilemedim
Anneeee1 Canım doktorlar diyor ki her hareketini hissetmeniz mümkün değil kas gelişimi henüz kuvvetli olmadığı işin yorumlamanız doğru değil diyorlar . Yani hareket ediyorsa da hissetmeyebilirmişiz çoğunlukla bazı günler . Ağrınız sızınız başka şikayetleriniz yoksa o muhtemelen çok iyidir diyorlar 😇ileride görürsünüz siz diye de ekliyorlar 😅
Esrkdm Bende 18de başladım hissetmeye ilk gebeliğim ama öyle dedikleri gibi balık kayar gibi ya da seyirme tarzında değildi bildiğin tekme hissettim ve sürekli hareket halinde maşallah🧿