Erenes Sabahtan beri ev süpürdüm sildim perdeleri yıkadım.camlari sildim yemklerimi.yaptim ayakta dururken belim çok agriyor ben gibi bel.agrisi çeken varmı çok zor geçiyor son günler sanki saatler durmuş
Mommerve Erenes birazcık çamaşır yıkayıp serdim balkon yıkadım şimdi ev süpürüyorum belimin ağrısından her odada durup mola veriyorum ve daha yemeğim bile yok nasıl biter bu işler bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kalbiminsesi Erenes 38+3um bende surekli bebek kasilio sertlesio.karnim.baskada belirti yok ne zmn dogurcaz biz ya😀
MinaveAnnesii Erenes 37+6 🤞🏻 Geçmek bilmiyor günler temizliği falan akşam yapın serinlikte ben öyle yapıorm şahsen evi temizledik herseyimiz hazır heran gelir diye bekliyoruz ayın 6 sına kadar geldi geldi gelmedi sezaryen olcaz
Cnncyn Kalbiminsesi Merhabalar bende 36+5 haftalığım bebek kasılıyor ve sertleşiyor top gibi biryerde toplanıyor.sizce bu kasılmamı oluyor.cünkü 33 haftadan beri nst ye giriyorum kasılma sancı çıkmıyor.ama bebek sertleşiyor toplanıyor bunu anlayamadım
deletedmom9494 Erenes bende sürekli ayakta durduğum zaman bel ağrısı çekiyorum geçen gün sabaha kadar uyuyamadım hatta 🙄
mamyfat93 Erenes ne çok iş yapmışınız 🙈 ben sabahtan beri mutfağa gidiyor birkaç iş yapıp yoruluyorum . Çamaşırlıkta çamaşırlar ve ütülenecekler var çok yorgun hissediyorum. Demek bünyeniz yinede sağlam . Bu kadar üst üste yorulmayın bence dinlenin
Taneminci 36 haftalık hamileydim ev taşıdım kesin doğururum dedim bu kadar işe ve yoğun tempoya 37+6 olduk hala gelmedi 😂🤦🏼♀️
Patulya Erenes sancilarim basladi ve kizim 3.500 önden gidiyor ..catiya baski yapiyor doktor alinabilcegni soyledi
rmysaa06 Erenes o kadar iş yapmışsın sadece belin ağrımış dua et 😂 ben ev süpürdüğümde çanaşır astığımda ütü yaptığımda bile söyleniyor etrafımdakiler 😂
MinaveAnnesii rmysaa06 kalp atışlarımız çok yüksek 200-210 arası çıkıyor sürekli ve cok hareketli suyumuz sınır da cok uzun zamandır doktor da 39. Haftaya kadar bekleyelim dedi en geç
Erenes Cnncyn benimde aynı oluyor canım doktora sordum son aylarda normal dedi hemen pozisyon değiştir demişti benim de hala var kasılmalar 37 olduk bizde şükür
Kalbiminsesi Cnncyn benim kasilma nts de cikmisti canim seninki cikmadoysa kasilma degildi ama.ayni dedigin gibi oluyor biyere toplaniyoe ve sertlesiordu