Meryyy Birgün bende buraya yazacak mıyım diye düşünürken o gün geldi:)) Öncelikle ben herşeyden korkan bir insanım. Bunu söylüyorum ki sakın pes etmeyin. Neyse baslayım bari:) 39 hafta oldu bende hala tık yok. Tabi endşeleniyorum ama doktor hersey normal diyor. Neyse gün gecıyo ama hala bişey yok derken 40 hafta oldu. Belimden kücük kücük sancılar giriyor ama ne oldugunu bilmediğim icin beklıyorum hala. Doktora gittik nstye baglandık sancılarım cıkıyor ama doktor bişe yok diye gönderıyor. Eve geldik belimden vuran sancı karnıma dogru yayılmaya basladı. Gece iyce şiddetlendi sabaha kadar sancı cektim ama dakika tutuyoruz 7-8-15 dk aralıklarla giriyor düzensiz yani. Ama şunu söyleyım rabbim öyle güzel ayarlamıs ki sancıları. Girip cıkıyor, eger 2 dk falan ceksek inanın dayanamayız😅 yani dayanılır aslında ama yok yok cok sukur herseyı ayarlayan rabbim var. Neyse sancıyı tarif edeyim size, büyük tuvaleteniz gelir de sancı cekersiniz ya onun şiddetli hali. Bilmediğimiz bir sancı değil yani. Sabah oldu doktora tekrar gittik cunku sancılar şiddetlendi ama hala düzensizdi. Doktor acılma var mı diye baktı inanın bana bir cm bile acılma yoktu. 40 hafta olmustuk. Doktor bekleyelım iki gün daha dedi. Neyse eve yolladı bizi. Eve geldik baktım nişan denen o akıntı geldi. Sıcak suya girdim bi duş aldım. Sancılar yine aynı tabi artık dayanamadm. Ertesi gün yine gittik ama bu sefer kesin doğurcam dedim. Bidaha baktı acıklık yine yok. Allahım kafayı yiycem ama. DOktor bana ne düşünüyosun diye sordu. Bende acıklık yoksa boşuna sancı cekiyorum sezeryana alın beni dedim. Doktor bir hafta daha bekleyebilirz istersen ama acılman olmayabilir tabi dedi. O kadar sancıya nişana ragmen acıklık olmaması acıkcası beni sezeryan olmaya yöneltti. Nitekim doktorumda sanki sezeryan olmam taraftarıydı. Doktorum cok sakin bir insan cokda iy birisi. Bişeylerin ters gittiğini anlamış olmalı ki hamileliğim boyunca normal doğur diyen biri sezeryan için topu bana attı. Eşimle konustuk. Cektiğim sancılar sonunda acılmam olmazsa yine sezeryan olacagım en iysi beklemeyelim sezeryana karar verelim dedik. Doktorum da aksama kadar bekleyelm hastanaeye yatısını yap, aksam tekrar bakalm acıklık olmazsa sezeryana alalm dedi. Tamam dedik. Aksama kadar nst de 99 a kadar cıkıyor sancı ama nasıl kıvranıyorum. Heleki vurup geciyor😅 korkmayın sakın herkesın acı eşiği farklıdır. Ben bile dayandıysam herkes dayanır. Aksam oldu doktorun yanına gittik baktık acıklık 0. Doktor hadi bakalm alalm ozaman dedi. Önlüğümü giydirdiler. Tabi 4 saat bişe yemedım. Ameliyathaneye götürdüler. Belden iğne yaptılar ama korkulcak bişe yok relax😅 basımda bi sürü adam biri iğne yapar biri konusmaya calısır biri tansiyon ölcer falan. Neyse yatırdılar bacaklarım uyusmaya basladı. Ama tepemdeki hemsireye sürekli keserken ya hissedersem diye o kadar cok sordum ki. Adam en sonunda bak suan çok acılı bi işlem yaptık ruhun duymadı. Korkma dedi😅 neyse doktorum geldi kafasnı uzattı hersey yolunda korkma dedi. Ve aradan cok gecmeden tosunumu gösterdi bana😘🤗 ağlamaya basladım bi yandan ben aglıyom bi yandan oğlum ağlıyo. Dediğim ilk kelime ‘ ayy bu aynı babası’ 😅 Sonra yanıma getirdiler. Doktor beni kesip biçerken ben oğlumu kokladım 😃 sonra oğlum gitti beni bi yarım saatten fazla beklettler öyle odaya götürdüler. Hersey cok güzeldi. İllaki agrı korku vs oluyor ama değiyor inanın. 3 gün cok zorlandım. Bugun 8 gün oldu. Tam anlamıyla iylesmedm ama iyim cok sukur. Aynı anda myom ameliyatıda oldum. Sanırım onun etkisiyle biraz zorluk cekıyorum. Anlayacagınız hem normal doğum sancısı cektim hem sezeryan😃 ama deger hersey icin. Korkmayın allah vekil allah kefil. 🤗🤗
_Merius_ Meryyy hayırlı ömürleri olsun bebisinizin 🧡🧡 allah sizlerden ayırmasın tatlis tatlis doğmuş işte kuzucuk 😍
Anneyimki Hayırlı olsun saglıkla büyüt inşallahhh bebişiniii... Sasırdım açıkcası kaç gün sancı çekip hiç açılma yokk. Neden olur acaba
Meryyy Anneyimki hiç bilmiyorım canm bizde cok sasırdık. E nabıza giriuorum doktor dar pelvis diye not düşmüş