Rabiakoc Kızlar merhaba bugün doktorum nst bağladı sancım hep 70 ile 100 arası çıktı ama ben hiç sancı hissetmiyorum. Bunu yaşayan var mı ?
cennet22 Rabiakoc bi arkadasımında bole sancısı yuksek cıktıgı icin doguma almıslardı oda sancı falan bisey hissetmiyorum ki bn diyodu 🤷♀️
SevalK Rabiakoc benim dün gece 80 90 a çıktı sancım acil doktoru yatış vericem dedi biz istemedik sabah kendi doktoruma görünmek için tekrar gittim hiç sancı çıkmadı🤷🏼♀️ Nidicard kullanıyorum 34 den beri kasılmaları azaltmaya çalışıyoruz
SevalK Rabiakoc artık 37 olmuş bakabilir bundan sonra suyun gelsede bebek doğsada bir şey olmaz eğer açılma varsa enfeksiyon oluyormuş uzun süre açılma varken bekletmek istemiyorlar
smyyedmr54 Nerede 60 70 yazıyor bende kac kere baglandım. Arada makina ötüyor 160 170 gösteriyor benim de sancim mi oluyor bu. Yalancı sancıların başlamış dedi doktor. 39+3 oldum bu arada
SevalK smyyedmr54 makinada soldaki Bebeğin kalp atışı sağdaki senin sancıların 170 falan olan kalp atışıdır
seymaaygunsafca Ya şancı nasil arkadaslar kasığımda saniyelik bıçak batması gbi ağrı var ama gelip gidiyor