Humakusu Feyzzzz ilk evladımı 30 haftalık ölü doğurdum ama şimdi 2. Doğumum olacak nasipse 17 günümüz kaldı dualarınıza talibim 🙏🏻
Feyzzzz Humakusu ne zordur kimbilir🙏🏻 Sabırlı hidayetli bir anne olucaksın inşallah şimdi rabbim hayırlısıyla kucagımaza versin inşallah canım😘
Sevdaliza Jear bende yeni Doğum yaptım özel olucak ama 14 yıl korunmayı nasıl başardınız ? Ben de 1 aylık anne olacak en büyük aklımdaki sorulardan biri bu affınıza sığınarak soruyorum
Jear Sevdaliza Gebelik onleyici halkalar var canim.Ben hic bir sorun yasamadim.Bana dr.onu onermisti.Cok memnun kaldim.
Feyzzzz Nisanurr nediyosun kızzz maşallahh hızına hayran kaldım artık beraber ikiz gibi büyürler inşallah💪🏻😅
Humakusu Feyzzzz çok zor evet mevlam yaşatmasın kimseye.. rabbim herkesi yavrusuna sağ Salim kavuştursun bakıp büyütmek nasip etsin hayırlı sağlıklı günler görelim inşallah
Nisanurr Feyzzzz ya ne demezsin bu hızım bana çok pahalıya patladı ama artık yapacak bişey yok dediğin gibi ikiz gibi büyüyecekler artık 😂🤭
Oglusum2019 Feyzzzz kesinlikle :) her doğum ayri bir heycan☺️☺️ Bide ücncüler daha hizli oluyormuş diyorlar yaşayip göreceğiz inşAllah.. doğumdan vs korkmuyorum da doğum sonrasi cekilen doğum sancisini cok kafama takiyorum