Lili Kızlar 14+5im 3 cm kanamam vardı içerde ama dışa vurmadı en son 1.5 cm düştü dediler çarşamba kontrolüm var ama şuan karnımın hemen altı sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor sizce normal mi :( lütfen diğer poslarıma pek bişey denmedi bari buna diyin
Superfreshlerim Lili canım karnının ağrısı ona bağlı olmayabilir, benimde o haftalarda ağrıyordu şimdi de ağrıyor kötü düşünme rahat ol, tehlikeli bir durum olsa doktorun ona göre bir önlem alırdı, küçülmüş zaten
Siner Lili adet olacakmış gibi ağrı bende ara ara oluyo. Ama içiniz rahat etmeyecekse acile falan gidiverin olmadı çok uzak değilse
Umutherdaimvar Öncelikle geçmiş olsun canım benim o haftalarda kasık ağrım ve vajina bölgemde ağrım çok oluyordu. Hatta yatıp kalkarken yürürken ağrı giriyordu çok tedirgin oluyordum ama doktorum hep normal demişti. Fitil olarak progestan koyup hep yatmıstım
Lili Ben hem protestan ilaç hemde iğnesini kullanıyorum zaten hiç böyle bi ağrım olmamıştı korkuyorum bi yandan
Mrsteacher benim hep ağrılıydı hamileliğim. Yedi haftalıkken kanadım. İğne kullandım. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Çok nadir geliyor