Melllyy Ebebekte satılan Baby Me ürünlerinden kullanan var mı Bebe şampuanı losyonu pişik kremi almayı düşünüyorum fiyatları gayet uygun Bilgisi olan kullanan yorumlarını yazabilir mi ?
Dilekdemir Melllyy ben de bir çok ürününü aldım baby me nin henüz doğumum olmadı kullanmadım ama içerikleri temiz diye okumuştum sitelerde
Duruvesimgr Melllyy sadece leke çıkarıcısı, pamuk ve ıslak mendilini kullandım. Eski lekeleri çıkarmıyor ama yeni leke üzerinde iyi sonuç aldım. Islak mendilide koli olarak toplu alımda uygunageliyor. Pamuğuda toplu alırsan gayet uygun. Alt temizliğinde pamuğun da kullandım. En çok memnun olduğum pamuğu
Rapunzel2019 Melllyy Mühendisoglu diye bir sayfa var tüm ürinlerin içeriği inceleyip yorumlayan , şampuan olarak baby me şampuanı temizmiş. Diğerleri yıldızlar listesinde yok. Ama ben yine de tüm set okarak babyme alacagım .
A_S_K Melllyy valla e bebek bize uzak yoksa gidip mağazaya bakardım ☺️ Cosmetica da 1000 gr unibaby saç vücut şampuanı aldım ben 10tl belki hala indirimdedir bakın isterseniz 3 tane sipariş verdim hatta duruyor☺️ Jhansons Baby losyon aldım sudocremde indirimdeydi bi tane aldım 20tl ye bakalım kullanıp görücez. Kimse bana o daha temiz bu daha iyi demesin paketli her ürün içeriğinde mutlaka maddeler var o yüzden gözümde hepsi aynı
Melllyy Dilekdemir sağlıkla kucağınıza alın bebişi :) evet içerikleri temiz görünüyor fiyatında diğerlerine göre uygun baya
Dilekdemir Melllyy size de hayırlı doğumlar şimdiden 💜 zaten o kadar masrafın içinde aynı işi gören şeylere 2 3 katı para dökmek saçma geliyor bana pişik kremine ihtiyaç duyucak mıyız belli bile değil denemek için alıyoruz bulunsun işimizi görmezse bebeğimize yaramazsa ihtiyaç durumunda alırız tekrar daha iyi bi marka . Şampuan zaten çok kullanılması önerilmeyen bişey tertemiz bebekler suyla yıka çıkar haftada 1 şampuan yeterli diyor doktorlar o da içinde zararlı kimyasal olmasın yeterli
Dilekdemir Melllyy Allah kolaylık versin her konuda zor kendimize olduğu gibi rahat davranamıyoruz tabiki küçükken evde şampuan bitince annemden gizli bulaşık deterjanı dökerdim yıkardım saçımı şimdi bebek şampuanı için marka içerik araştırıyoruz 😂
Melllyy Sldalpay sağolun tecrübesiz olunca kırk kere araştırıyoruz böyle :) bende alırım büyük ihtimal
dygzygn Sldalpay bebek arabası olarak ne önerirsiniz? Ben az sonra e bebek mağazasına gidicem. Ama o kadar kafam karışık ki🤷🏼♀️ Bir çok araba inceledim, pek çok kullanıcı yorumu okudum. İyice karıştım🤦🏼♀️ Yardımcı olursanız çok mutlu olurum🌸
Zeynada dygzygn kesinlikle baby plus kanyon derim ben ondan aldim hem çok konforlu hem sürümü çok rahat her arabada olması gereken her özellik var fiyat olarakda uygun
Melllyy A_S_K bende internetten sipariş veriyorum alacağım zaman. Cosmeticaya da bakayım kaldıysa indirimli ürünlerden İçerik konusunda da bazıları kimyasalları azaltılmış oluyor ona dikkat etmeye çalışıyorum
A_S_K Melllyy bak bakalım indirim duruyor mu unibaby yeğenlerinde falan san kullandık çok memnunduk:)
dygzygn Sldalpay çok teşekkür ederim 🤗 bende görünüş itibariyle yöneliyordum Ancak işlevselliği göz ardı etmemek lazım.👌🏿 Şimdi incelemek için giriyorum. Tekrar teşekkürler🌸
dygzygn Zeynada çok teşekkür ederim, bu arabayı göremedim dün. Aslında netleşmekten çok karıştım diyebilirim🙈 çok ağır, çok büyükler😔 şimdi internetten sizin Önerinize bakacağım🤗🌸