EsraElms benmde hamileligmn basnda tiroid teshsi knmustu bnde ilk bslrda tam 7 kilo vrdim bide istifram coktu sylemesi ayip, snra da her ay 1 kilo aldm sdce. Son derece iyiydim kilo knsunda bana da diyet yap dedi direk. Hamilesn diye herseyi yiycegini snma tek kslik ye dedi. ay boyu toplm 1 kilo aliyodum daha ne kdar zayifligimi korycaktim kiiii. oyle tuhf bi takintsi vr evet. Direk trtya cikrtir. Acillik oldum bnde mecbur gldi bu cihan hstne arams bnu krtik hsta diye geldi bna suan hftan dolmadi sn hftlrda sna byle bkmk zrndayim brdn aradilrda geldim dedi uslubu resmen gldgime minnet et beni hicte ilgilmdrmiyosun zaruri oldu da gldim tarzydi. Bide bnu gece aramislar o sabah poliklnige gtmeden rica minnet ugradi. Ebe onu uyrdi bu bisey olmaz dedi snra kan icinde birakti benii acidan kvrandim snra kndide ssrdi niye byle oldu gbsnden ama tinlamadi pek, brdan cknxa bi ugrrsn bana dedi gtti. Snrasnda bi defa dha gttm aglatti beni bi dha da aslaaaa gtmedim. Bnzer syler yasamisz sennle. Demekki bi tek bana byle degilmis.