didematlas nefret ediyorum o doktordan. Allaha havale ediyorum onu ben. Terbiyesiz herif. Akademik kariyeri tam olabilir, statusu yerinde olabilir ama ahlaki degerleri sifir bile degil. Onun yuzunden oyle kotu zamanlar gecirdim ki hatta bir gece byunce korkudan kekeledim toplayamadim kendimi. Saglik bakanligina, bashekimligine sikayt ettim ama tabiri caizse birsey birseyi isirmiyor iste. Yazdiklarinizi okuyunca bile psikolojim alt ust oldu sizin bhsettiginiz gibi biri degil o. Biz ona guvenip, dktrun cinsiyti olmaz deyip catala ckiyoruz o agzi acildimi onumuze arkamiza kufur ediyor hadsiz. Yaninda ki skreter ondan daha igrenc biri parmaginda yuzuk var o bana kfr etti size degil diyor bska br adama aitken diger bir adam sizin oraniza nasil soveblr diyorsunz biz oyle anlasiyorz deyip dikleniyor birde terbiyesiz. Ve tum bu argo laflari kufurleri duymamizin tek nedeni tam 5 saat bekledik muaynemizin gelmesini ama az beklemisiz o byle isin bilmem neresine koyarmis biz kimmisizde itiraz ediyormusz beklemeye vs tavsiye ustune gitmistim keske gtmeseydim. Babasi yasindaki adamin ustune yurudu, resmen babami dvmeye kalkti "yeter artik kizimin sancisi var dha ne kdr bekliycek" dedi diye. Unutmam asla. Allah islah etsin onu devamnda olanlar daha da igrencti. Allahim her bir saniyesini sorsun ona iki canimla bana yasattiklarini!