cimennbayann Selinvarli normal bi durum canım oluyor ilk 3 ay ve son 3 ayda banada parol kullanabilirsin çok zor durumda kalırsan demişti doktor ama hiçiçmedim uyudum insan kendini yorgun halsiz uykulu hissediyor
Esma5825 Selinvarli Dün bende çok kötü oldum ne yapsam geçmedi birde mide bulantısı eklendi üzerine hiçbişey yiyemedim. Akşam az uyudum o biraz etkili oldu. Çok geçmiş olsun canım kendini yormamaya çalış yattıkca daha çok artıyor ağrısı uykun yoksa yatma derim
NaimeYilmaz Selinvarli uyu bol bol bı zararı yok ama her kalktıgında hareket et . Başına bişey baglayablrsn salatalk kabugu koyablrsn agrıyan yerıne. sirkeli su yapablrsn üstünede eşin bir masaj yapsn hafıflıcektır 🙏
Canangnr Selinvarli Canım aynısı bendede oluyordu hatta acillik olmuştum sade kahve içmeyi dene anında kesiyor ben o şekilde buldum çözümü
Suheda Selinvarli nane yagı alım alnınıza şakaklarınıza masaj yapın sonrada bi yazmayla bağlayın geciriyor bende burda gormustum bende işe yaradı çok şükür
Melike2305 Benim migrenim var sürekli başım agriyo zaten ilaçsız çok zor geçmesi ama alnıma patates koyuyorum karanlıkta bekliyorum bide kahve içiyorum dayanmaya çalışıyorum düzenli uyku çok önemli ama