Annemmm2 Burcu77 Bol bol süt iç ozaman 😃 çikolata yiyince de oynar derler ama denemedim hiç 😊❤️ Agzının tadını da biletler minnoslar
Burcu77 Annemmm2 dene dene cikolata da etki ediyor ama ilk hareketi sutle oldu bizim bende cok sevmiyorum zorla iciyorum onun icin cikolatayla pek arasi yok anasina cekmemis🙄😁😁
Feyzzzz Annemmm2 26 aylık aralarında tam 2.5 yaş olcak inşallah🙏🏻 Daha küçük teyzsi pek anlamıo anlatıyorum söylüyorum tabi ama olduğu kadar artık bakcaz😅 sizin ki?
Misskokulumm Annemmm2 amin insallah canmm🌸sorma yaaa valla hareketlerini hissettiğimden beri hiç durmuyo 🤭
Seda_123 Annemmm2 17.haftada hissettim hafif bi şekilde ilk gebeliğim 19+2 olduk ara ara hissesiyorum siddetli değil tabi meyve yiyince daha çok hissesiyorum
Hilaliko Annemmm2 amin aminnn rabbim uğraşıpta olmayan ısteyen herkese hayılı saglıklı evlatlar nasıp etsın 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Ahh o 1 ay nasıl gecıcek bana 🙈🙈🙈 cabuk gecsın ıstıyorum
Sevim_13 Annemmm2 aynı durumdayız 17 deyim 2.benimde benimde ilk oğlanın üstünden 6 yılgeçti inan hiç bişe hatırlamıyorum herşeyi sıfırdan yaşıyorum şu günlerde beklemedeyim bi kıpırtı olsun ama yok hiç bişe☺️
Ceren_kuvvtts Annemmm2 16 haftalıkken seyirme gibi bişe hissetmistim ama ben bebek sanmıyordum meğer bebekmis kısaca hissettim ama bebek olduğunu bilmiyordum😂