Milos Kızlar bugün post açmıştım akşam acillik oldum gaz sancısı yüzünden şimdi peşine afedersiniz ishal oldum ve ne içsem yesem tuvalete çıkıyorum internetten baktım ama deneyip de şu iyi geldi diyen var mı aranızda 19 haftalık gebeyim
Tugbacan Milos Bende 19+2 yim canim Yemeden once yedikten sonra bi yarim saatt sonra yani surekli tuvalete cikiyorum bende bilmiuorum kan ilacinin yaptigini dusunuyorum artik
Gokceg Bende aynı durumdaydım muz yedim çokça bir tane de kola içebilirsin demişti doktorum haşlanmış patates birde çok iyi geliyor
Nesrinimsi Gebelik de içilir mi bilmiyorum ama normal zamanda yarım çay kaşığı Türk kahvesine 5-6 damla limon sıkılıp içilirse anında ishali kesiyor diye biliyorum.
Milos Tugbacan canım sana kaç ilacı ne zaman başlandı ben hala başlamadım sağlık ocağı kanın düşük dedi verdi kendi doktorum da kullanma ben sana daha sonra yazicam dedi anlamadım
Tugbacan Milos Valla ben gittim benim doktorum ilk bebegim dusuk oldu diye coraspin verdi uc aydan sonra oksapar 4000 mg igne verdi doguma kadar ayrica bi tane magnezyum ilaci birde kan hapi verdi bunlari tedbir amacli veriyoruz hamilelere dedi
Milos Tugbacan bende en başından beri coraspirin kullanıyorum magnezyuma da başladım başka ilaç vermedi kan icin