tubasd Allaha şükürler olsun bende yolun sonuna gelip sag salim evladıma kavuştum Rabbim öncelikle hepimize bu duyguyu nasip etsin inşaallah 💗 38+2 de doktor kontrolüm vardı çatı muayenesi yapacağını söylemişti muayeneye olduğumda çocuğun daha kanala inmediğini acikligimin sifir olduğunu söyledi ben biraz uyaracağım ve 1 cm açıklık yapacağım dedi ve yapti sonrasinda biraz kanaman olabilir dedi muayenemiz bitti eve geldik tabi aradan 3 gün geçti benim kanamam hala devam ediyordu ben nişana benzer kanamalar görüyordum ama emin olamadım uyardigi icinmi yoksa gercekten nisanmiydi karar veremedim 3. gun doktoruma mesaj atıp kanamamin devam etmesinin normal olup olmadigini sordum oda cok asiri degilse normal dedi pazar gunuydu esimle derin temizligin son kalan yerlerini tamamliyorduk salonun kalan camıyla halisini sildim sonra bi islaklik hissettim lavaboya gittigimde az az suyumun geldigini farkettim aksama kadar bekledim suyum artarak gelmeye devam etti doktorumla görüştüm hastahneye gittik nst ye bakildi suyumun geldiği anlasildi yatisim yapildi ama bende aciklik ve sanci yoktu sabaha kadar sancim gelme ve sabah suni sanci takıldı ve açılmam başladı doktorum anca saat 11 de gelebildigi icin o saate kadar acikligima vs bakilmadi doktorum muayene edince acikligimin tam oldugunu doguma alacagini söyledi ve yolun sonundaki ışık göründü 😍😍😍 omerimin başını sonrada kendini gördüm ve bende bir ANNE oldum ayetlerde hadislerde bahsedilen ayaginin altina cennet serilen ANNE oldum Rabbime sonsuz şükürler olsun herkese bu duyguyu hayirla tattirsin inşaallah. okudugunuz için teşekkürler sorulariniz varsa cevaplarım Allah yardımcınız olsun inşaallah 🌼🌸🌼🌸🌼🌸
tubasd Misskokulumm amin canim Allah razı olsun Allah selametle kucaga almayi nasip etsin inşaallah 💗
tubasd Seda_123 yani gerçekçi olmak gerekirse sanciyi çekerken dayanamayacagini düşünüyorsun ama Allah oyle bi yaratmiski sanci bittiği an herşeyi unutuyorsun birde acinin sonu tarifi olmayan bi mutluluk olduğu için değiyor 😍