Minaydn Kızlar 41+3 günlük hamileyim dün gece sancılarım oldu fakat geçti sabah ise üşütmüşüm gibi ağrılarım vardı karnımda sanki tuvaletim varmış gibi hissettim sürekli hala daha öyle ağrılarım var doğum sancıları böylemi yardımcı olurmusunuz 😞
cimennbayann Minaydn canım gaz veya regl sancısı gibi oluyormuş arkadaşımın biri gaz sancısı sanmış ama Doğum sancısıymış aslında o
NaimeYilmaz Minaydn doğuruyor olablrsın haftanın zaten masallahı var bence doktora gıt sancısız doğuranda oluyor unutma
deletedmom99 tuvaletin varms gibi hissedysn dogum sancisi o cocuk baski yaptgi icin alta surekli tuvaletin varms gibi hissedersin
Minaydn NaimeYilmaz gittiğim zaman geri gönderiyorlar 42 ye kadar bekliyoruz diye o yüzden sancılarımı takip ettim geçiyor kalıcı değil 5 dk sancı oluyor sonrası yok tekrar sabaha
NaimeYilmaz Minaydn hayırlısı olsun inşallah ama bayanın dedıgı dogru o soledıgınz dogum belırtısı . Sıkıntı yasayın ıstemem yınede kendınızı en ıyı sız bılıyorsunuz gelırse hıssedersnz herhalde hayırlı sağlıklı dogumlar smdıdenn 🙏