Medine_1992 Selimfirdevs canım bende etlik ten memnunum ama o kadar kötü yorumlar var ki doğum için korktum ondan Sami ulusu öneriyorlar bende Ankarada yabancıyım Sami ulusa gidecem artık kararımı verdim keçiören deyim bende
Ayperii966 Medine_1992 benim ilk doğumu sezeryan dı bu ikinci doğumun bu da sezeryan oldu doğum öncesi ve sonrası çok memnun kaldım tavsiye ederim
Medine_1992 Ayperii966 bende konuşur randevuları ona göre alırım o zaman hep aynı doktora gitmek daha mantıklı gibi
Ayperii966 Medine_1992 evet bir süre sonra doktor seni iyice tanıyor ve herşeyi bilince de ona göre davranıyor ama 28.haftadan sonra kabul etmiyorlar doğum için haberiniz olsun 😊
Ayperii966 Prenstalha Sami ulus kadın hastalıkları ve doğum hastanesi beştepe şubesi cumhurbaşkanının evinin orda hastane atlı spor kulübünün tam karşısı
Medine_1992 Prenstalha Sami ulusun ek binası canım Turgut Özal sanırım beştepe de olan internette tam adres var bende hiç gitmedim eşim götürecek bir kere öyle alışcsm
Ayperii966 Prenstalha hastane çok iyi personeller doktorlar ben açıkçası çok memnun kaldım ilk gün tek kişilik odadaydım ikinci gün iki kişilik odaya aldılar doğum yapan kişi sayısı artınca ama 28. Den sonra almıyorlar diye biliyorum 😣
Prenstalha Medine_1992 Beştepeler Mh, Alparslan Türkeş Cad. No: 27 06560 Beştepe/ANK. Adres bumu canı. Eşinden teğit eder misn