m_merve teşekkürler canım insaAllah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Benim kanamalarım hamileliği öğrendiğim günden beri devam ediyor. Ilk geçtiğimiz hafta kasılmam olmuştu bebek genital bölgenin üzerinde taş gibiydi ve sancı başlamıştı. Hemen doktora gitmiştim ağır bir iş falan mi yaptin bebek aşağı rahim ağzının oraya inmiş, kendini mi kastın deyip yatisim yapılmıştı . Halbuki öyle ağır hiç birsey zaten yapmıyorum ki yasak zaten. Doktorum yapmam gerekenleri söyleyip kullanmam gereken ilaçları reçete edip birşey olursa aramamı söyleyip taburcu etmişti 3 gün önce kontrolüm vardı o günde bebek yine aşağıdaydı ama bebeğin sertleşmesi, kasılmam ,sancim yoktu. 1 gün sonra yatarken birden ağrı girdi nefesim kesildi bir baktım bebek yine taş gibi toplanmış doktorumu aradım süt iç sakinles ayaklarını havaya kaldırıp uzan demişti yaptım 1-2 saat sonra geçmişti. Dün akşam üzeri başladı geceye doğru şiddetlendi doktorum da gel deyince geldik. Ben zaten gebeliğin başından beri magnorm magnezyum, progesteron, proluton daha bir sürü ilaç kullanıyorum. Stres yapmak kasılmayi artırıyormuş streste yasak. Insan bu durumda olunca stres yapmamak elde değil. Eşimle dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz kızımızı sağlıkla kucagimiza alalim diye. Evlat acısını da hasretini de yaşadım çok iyi biliyorum Rabbim her ikisini de kimseye yasatmasin. Gecen yil 19 haftalik bebegimi kaybetmistim kalbi durmustu.Doktorum 30.Haftaya kadar gelsek yeter diyor. Bakalım daha 10 hafta var 😭 eşimde diyor hastaneyle anlassak 30 haftaya kadar kalsan falan diyor. Hastaneyle anlaşıp bu şekilde 2-3 ay kalan bir arkadaşının eşi varmış akşam doktoruma sorduk evet öyle birşey var dedi eşim istiyor ama ben çok kararsizim