Akademisyenanne Rahime4153 gunde iki bardak zencefilli, limonlu ihlamur icebilirsin. Mandalin cikmis ondan yiyebilirsin. Bir de halsizlik, ates olursa parol alabilirsin. Yeni atlatiyorum ben de. Cok illet oluyor bu havalarda :/
Rahime4153 Akademisyenanne zencefil sakıncalı deildir diğmi? Kayınvalidem bal limon iç dedide zencefil içme dedi🧐
Busramerve Akademisyenanne Rahime4153 Hamilelikte zencefil de zararlı parol da🙄 sen c vitamini al bol bol, portakal, mandalina, yeşil biber gibi...
Akademisyenanne Rahime4153 bir demlik ihlamura bir cay kasigi zencefil koyabilirsin. Bunu doktorum onerdi zaten.
Akademisyenanne Busramerve parol hamilelikte kullanilan bir ilac. Zencefil de kontrollu kullanildigi zaman bir zarari olmayan bitki. Hem Profesor KBB’ye gorundum. Hem kadin dogum doktoruma gittim. İkisine de ozellikle sorarak kullandim.
Busramerve Akademisyenanne ilaçların hepsinin prospektüsünde hamilelikte fayda zarar göz önünde bulundurularak doktorunuz tarafından verilir yazıyor canım. Henüz hasta bile olmayan birine forumda ilaç tavsiye edilmesini doğru bulmuyorum. Doktoruna danışması lazım bence. Mesela benim mide bulantım olduğunda hamilelikte kullanılan metpamidi bile doktorum içmeyeceksin demişti.
Rahime4153 Akademisyenanne çok teşekkürler 🙋🏼♀️ Sizede çok geçmiş olsun inşallh birdaha tekrarlamaz🥰
Akademisyenanne Busramerve dikkatli okuduysaniz halsizlik ve ates olurda parol alabilirsiniz dedim ben de. İki gun evvel doktorumun onerisiydi bu. Tabiki doktora gorunmesi en sagliklisi. Ancak parolden baska birsey vermiyorlar zaten.
Rahime4153 Busramerve zencefil ve ıhlamuru önerdi zaten cnm bunlar ilaç deilki 🙋🏼♀️ İlaç olsa tabiki doktora danışılmadan alınmaz
Busramerve Rahime4153 Akademisyenanne paroldan bahsediyorum ben ilaç diye. Her ateşi çıkana parol verilmez. Sizin hastalığınız başka olabilir soran arkadaşın başka olabilir. İlaçların doktor olmayan kişiler tarafından önerilmesini doğru bulmuyorum dediğim gibi. Neyse artık istediğiniz gibi uygularsınız benimki uyarı sadece.