Anneyimki Kızlar benm kanım yaklaşık 3 ay öncesi 9a düşmüştü. Kan surupları içmeye başladım ama deli gibi sabah akşaö içiorum kesinlikle 2 saat kalsiyum almıorm falan dikkat ediorm. Dogumda kansız kalmıym diee. Neyse geçn gün aaglık ocagnda kan verdm veeee ben şokkk kan 8e düşmüş. Doktor kan serumu yapıması lazım acil kadın dogmcuna git degerlern cok kötü dedi. Gidicem pazartesi. O arada bebek hemşiresi kuzenm var. Oda hemen kan üzümü ye avuç avuç keçiboynuzu pekmezi yiyorsun ve ciger dedi. Son ayımda oldugm içn cigern artk zararı yok. Neyse 3 gündr yiyorum ve kendime gelmiş hissediorum. Gerçekten bence dogal seyler daha faydalı daha yararlı ve daha cok işe yarıyor.
Cileginannesi Anneyimki ben de hamıle kalmadan önce hep kecıboynuzu pekmezı ıcıyodum ve kan degerlerım tavan yapmıstı. Sımdı yıne basladım. Yarım limonu sıkıp 1 kaşık pekmezle ıcıyorum.pzt de doktora ılac yazdrcam
Anneyimki O gebelikte kullanılan ilaçların içinde neler oldugunu bi bilsen agzına sürmessn dedi 😥 ama napalım mecbur kullanıorm ilaçlarıda
Hamzaeymen_donmez Cileginannesi himm anladım varmı peki daha katkısız olanı varsa bileyim bende pazartesi doktora gidicem yazdiririm yani
Cileginannesi Hamzaeymen_donmez pzt bende gıdıcem bakalım. Her hamilenin kullandıgı ılacı verır heralde doktor da.