Tugba1234 Deletedmom139 cok zor mu suni sanci birde acikligini ne aralikla kontrol ediyolar canin yaniyo mu her baktiginda bende 41 haftadayim yarin yatiracak buyuk ihtimalle
Deletedmom139 Tugba1234 2cm 1 saate 1 acimiyor😎abartılacak bisey degil ama erkek doktor bakti çığlık attim yanj kadin daha hafif suni ise serumdan alıyorum bjde besleyici serum dediker ustune suni sanci yazmis cakallar😅😅ara ara adet agrisi geliyor yokluyor
Tugba1234 Deletedmom139 Allah razı olsun bu halimle guldurdun valla cok zor durumdayim cok korkuyorum Allahim yardimcimiz olsun 😕
Tugba2034 Deletedmom139 benimde 39+5e kadar bekleyip suni sanci verecek doktor. 39+4teyken mi yapayim meryem ana otunu? Su an 39+2deyim ve hic bir belirti yok. Ne nisan geldi ne su ne sanci. Hic bir belirtim yok.
Deletedmom139 Tugba2034 koy suya ed duani hareket ed yere comel kalk suya gir comel rabbim yardimcin olsun
Bsyldrmdlk Deletedmom139 Rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda inşallah 🤲 Bende suya koymayı düşünüyorum şimdi hafiften sancılarım var belki açılmamda olur.
Bsyldrmdlk Yavuzum1202 ayet-el kürsi,felak,nas,elemneşrah ve fatiha okunması gerek diye biliyorum. Yapacağım az sonra.
Yavuzum1202 Bsyldrmdlk yasin i Şerif tebarekke amme süresini okuttum ben dogumdayken saydığınız duaları sancı çekerken okumanız sizin icin daha iyi olur
Tugba2034 Deletedmom139 birde suyun icine koyup dualari edipde mi suyu iciyorsunuz yoksa suyun icine koymadan duayi edip icine en son koyup oyle mi iciyorsunuz?
Bsyldrmdlk Tugba2034 içine koyup duaları edip sonra suyunu içiyorsunuz 1 bardağı geçmeyin diyorlar. Buna ek hurmada yiyin.
23sekerkiz Deletedmom139 tesekkur ederim ozaman dogum olana kadar sudan cikarmicam tamam canim denicem 😅 sanada hayirli dogumlar
KeremKayra Bsyldrmdlk ilk olarak ota yasin i şerif okunuyor sonra da ot ılık suyun içine koyuluyor. sancı anında besmele ile azcik azcik 3 yudum içiliyor,rahimin açılmasını sağlıyor. doğumdan hemen sonra sudan çıkarılması gerekiyor
hunilimom keyifkahvesi internette yazıyor felan nas meryem süresi ben evde bıraktım eğer odada biri kalacaksa yanında o getirsin odada dursun eğer evde olucaksada olucak kişi senin adına niyet etmesi gerekiyor
23sekerkiz Deletedmom139 cok sevindim canim nekadar sure suni aldin nasil gecti 🤗 allah anali babali buyutsun canim