eslemimm58 Ekim8 ama onda a vitamini fazla olduğu için önermiyorlar ilkk defa duydum riske atıp yiyemem ama ya zaten 2 ay kaldı sabredicem ☺️
Bellabells Badevehande bizde ağrılıyız eşimle ama ikimizde üniversiteyi adana da okuduk ve öğrenciyken severek yerdik kuruköprü paça salonu vardı baraj yolunda.eşinizin sevmemesi memleketi ile alakalı değil çünkü biz de de Mumbar karın işkembe kelle paça çok yapılır.arada instagram da görüyorum sayfalardan şırdan fotoları canım çekiyor çok.ama biz kastamonudayız ve maalesef buralarda yok öyle bir yer.olsa da korkarak yerdim büyük ihtimal.
Badevehande Bellabells biraz da yemek seçen bir insan eşim aslında dediğiniz gibi ağrı lı oluşuyla pek bi ilgisi olmayabilir ama kaynanam gilde kurban kesince orda başkasına verir yemezler canım 😊
Nur___ Badevehande gaz yapıyor dedi bi arkadaş doğru olabilir, bende erken haftalarda ultrasona gittiğimde dondurma gibi soğuk bişey yeme demişti hareket etmesi için, oradan aklımda kaldı ama malum yaz gebeliği geçiriyoruz gelde içme soğuk su içtim yani 🙆
Tazeanne0134 Badevehande ahhhh canımmmmm bende 1,5 tane şırdan yedim ama hâlâ deli gibi canım istiyor napacam bilmiyorum inan
Bellabells Badevehande eskisi gibi millet uğraşmıyor genelde durumu iyi olmayanlara veriyorlar işkembe kelle paçayı.ben de yiyemiyorum maalesef Bayadır.ah şöyle temiz yapacak bir yer olsa affetmem valla.bence gebelikte ve emzirme döneminde abartmadan arada yemek sorun olmaz.sonuçta her gün yenecek hali yok.
Badevehande Nur___ ılık su günde 2,5 litre nasıl içiyim valla mecbur soğuk içiyorum magnezyum içiyorum ağrılarım için de
Nur___ Badevehande işte kış olsaydı sıkıntı olmazdı da yazın gelde içme soguk suyu 🌺 neyse bebeklerimize sağ salim kavuşalım 🙏🌺
Tazeanne0134 Badevehande bende istanbuldayım adanada doğum yapacam inşallah ben normalde de bayılırım ama şimdi zararlı diye korkuyorum yemeye inan o yediğimde de nasıl vicdan azabı çektim sen baya yaklaşmışsın ben daha ortadayım kızçemle
Badevehande Bellabells evet canım temiz bir yer bulursam bende affetmiycem çünkü son 3 aya girdik artık daha dikkatli olmalıyım