Gizemmali71 1. Doğumdan 1 ay önce göğüs ucu kremi kullanmak işe yarıyor mu 2. Reflü yatağı gerçekten hayat kurtarıyor mu ? 3. Özel hastanede doğum yapanlar sancı sırasında ailen yanında olabiliyor mu yoksa yasak diye alınmıyor mu ? Teşekkürler 😍💋
MuM Gizemmali71 merhabalar, krem işe yarıyor dıye bılıyorum hatta gumus kapaklardan alırsan son iki hafta duzenlı ıkı uc saat takmalısın Benım gittiğim öZel hastanede normal dogumda aıle eş alınıyor
gizemmm Gizemmali71 ben kullandım. Lansinoh krem. Bende işe yaramadı. Göğüs ucum içeri doğruydu çünkü. Eğer göğüs ucu problemliyse içe doğruysa falan çok zor. Ama onu da plastik bu göğüs uçlarıyla hallediyorsunuz. Göğüs ucu çıkarıcı almıştım o düzeltmişti
Damla01 Gizemmali71 Lansinohu 1 ay oncede kullandim hatta doguk sonrasida 1 ay kullandim faydasini gormedim. Mahvoldu gogus uclarım. Reflu yatagi icin erken bence almayin. Belki bebegin reflusu olmayacak. Kizimda reflu olmadi mesela 😊
Meryu Gizemmali71 reflü olması şart değil reflü yatağı için yeğenlerde hep kullandık bende kullanıcam aldım, bebek için ilk zamanlarda daha sağlıklı. Özel hastaneler genelde alırlar yanımızda birilerini. Lansinoh aldım doğumdan 1 ay önce kullanmaya başla dedi dr
Miran-annesi1649 MuM özel hastanede sancınızı sizi yatış yaptıkları odadamı çektiniz yoksa devlet deki gibi direk doğumaneyemi aldılar 🤔