kizimablaoluyor Merhaba hanımlar İstanbul hisar Çamlıca (sur) hastanesinde Doğum yapacak veya yapan hamişlerimiz var mı aramızda? Dr. Önerisi olan?
Sumeyye_g kizimablaoluyor bende gece Munise hanıma gittim birkaç kere kanamam vardı muayenesi güzel di ama yaşı var tabi umut hanımı çok övüyorlar bakalım ona geçiş yapmayı düşünüyorum inşallah sağlıkla nasip eder rabbim yavrularımızı bize
Gamzealkilic Ben umut tiryakiye gittim 2 kez orada dogum yapmayı düşünüyorum inşallah. çok araştırdım netten umut hanımı çok methediyolardı ona istinadrn gittim tatlı bi kadın sevdim hastanede temiz şuanlık kararlıyım
_mrv Gamzealkilic Sumeyye_g Merhaba doğumunuz gerçekleşti mi ? Umut hanımdan memnun musunuz ? Normal mi sezeryan mı acaba ? Ve fiyatlar ne kadar ? Bilgi verirseniz çokkk sevinirim 🌷
Sumeyye_g kizimablaoluyor Tuğba hanıma bilmiyorum hiç umut hanıma evet gittim beğendim bakalım diğer kontrolünü bekliyoruz şimdi
Sumeyye_g EbruCnr genel temizlik falan güzel ama tabi ben Doğum yapınca kalınan odaları gezmedim bilemiyorum okadar
Sumeyye_g _mrv benim özel tamamlayıcı sağlık sigortam var o yüzden normal fiyatları maalesef bilmiyorum hiç sormadım daha doğumum olmadı gün sayıyoruz bakalım normal görünüyor şuan memnunum iyi herşey
Depdep Sumeyye_g umut hanımla herhangi bir sorun yaşadınızmı bende ilk defa kendisine gittim sakin sıradan ☺️Siz ne düşünüyorsunuz bide azbuçuk tanıdıysanız normal doğum taraftarımı
Sumeyye_g Depdep yani gittiğim kadarıyla daha sezwryandan bahsetmedi hep herşeyin normal doğum olarak göründüğünü söyledi bebekte dönmüştü zaten evet sakin biraz ama muayene ederken güzel bakıyor konuşuyor