Esramese ylzaht risk bu kadar korkutmasib hic birinizi bazen yanılıyor doktorlar bnada 27haftada erken dogum dedilereve tıkadılar 38.5 olduk gelmek bilmiyodu derkn dogdu
SevalK ylzaht henüz doğum yapmadım ama 34. Haftadan beri erken doğum riskim var bebek çok hareketli kafası doğum kanalında azıcık iş yapayım nstde sancı çıkıyor kasılmalar var 🥺 nidicard ile 36+5 e kadar geldik bakalım salı günü artık açılma var mı diye bakılacak çünkü sancı 80 90 a çıkmıştı
Ebrs ylzaht 34.haftamda su fazlalığı ve 5 cm açıklıkla sezeryan dogum yaptım. Hamileligim boyunca ne spor yaptım ne baska bisey yan geldim yattim, yinede açılma cok hizli oldu. Serumlarla durdurmaya calistilar ama nafile 🤷♀️
Nezihanes ylzaht 2 hafta önden gidiyo bide idraryolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum en başından beri vardı ama son ayımda daha çok ilerledi geçmedi bitürlü bide üstüne kaşıntı eklenince mahvoldum biran önce doğsun diye dua ediyorum ama korkuyorum erken bide daha
Fadiksamet Nezihanes bende gecen hafta acile gittim kan tahlili yapti idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi bes gun kullan dedi. Ne gibi bi zarari var enfeksiyonun bide belirtileri var mi yukseldigine dair
ravza_35 2.kizimi 31+4 te kalp ritmi bozuklugu sebebiyle erken aldilar 2 kilo dogmustu ona ragmen 35 gun kuvozde kaldi Allahim boyle erken dogan bebislere acil sifa versin cok kotu zamanlardi smdi oglusuma hamileyim tek korkum buda erken dogarsa cunku ne cektigimi bir ben bir Allah biliyo
Nezihanes Fadiksamet ben zaten yoğun akıntı ve kaşıntı yüzünden gittim en net belirtisi bu bide idrarda yanma rahimde şiddetli baskı normalde zaten baskı oluyo ama enfeksiyon varken daha beter oluyo
Bertevc Esramese ne gibi şikayetleriniz vardı da erken Doğum riskiniz var dendi acaba 27.haftada? Kanamanız falan mı oldu ?
Esramese Bertevc bel fitigi misali kitlendim kaldm yuruyemiyordm oturup kalkamiyordm gece uykmdan uyanrdm aglayark agridan kalçam batardi karin agrisi kasılma hatta gittimde 10gundur niye gelmiyosn diye kizmisti doktr merdiveni yurumeyi hep yasakladi ama bn dinlemedm
Bertevc Esramese teşekkür ederim cevabınız için, bana da istirahat verdi doktorum daha dikkatli olmam lazım galiba bende pek dikkat etmiyorum :(
Esramese Bertevc o kisiden kisiyedr canim lafima guvenip harekt etme belki sende ayni sey olmaz allh korusun
Fadiksamet Nezihanes 36 haftaligiz bizde. Idrarda yanma yok ama baski var dediğin gibi. Benim ayaklarim cok sis davul gbi oldu ustune basamiyorum uyusukluktan
Esramese ylzaht yok o tarz degildi belim kitlnmisti yuruyemiyordum sancilarim bu sekilde vucuduma vurmuş
Ezgi1234 35.haftamda idrar yolu enfeksiyonundan dolayı erken doğum riskim vardı ilaçlarla durdurdular ciğer geliştirici yapıldı şuan 37 deyim ama doğurmam an meselesi :)
GulsahMulayimDastepe Fadiksamet gece uyurken ayak bileklerin ve diz kapağın arasına yastık koyup ayaklarını yükselt çok faydası oluyor şişliğe ödeme ve uyuşukluğa, ben hep böyle uyuyorum. Bazen yastık düştüğü geceler sabah pide gibi oluyor benim de ayaklarım 😄