Gulhanb merve21_ var canım manavlarda ben Tokatta yaşıyorum burda babam almıştı manavdan geçen gün yedik Daha. Manavlarda bak yoksa ben gönderebilirim
Ozgdnc Ben 2 hafta önce açtım mandalina sezonunu 🙈 İstanbul'da ifa markette vardı. Hatta bazı sokak bakkalların da bile gördüm. Pazarlara da düşmüştür muhakkak yeşil mandalina dönemi suan
Funda8 merve21_ bende bursadayım eğer yakınsan reyhan pazarında var yeşil mandalina oraya bakabilirsin 😊
Kubrabdrhmn0235 merve21_ kıyamam Adıyaman da oturuyorum geçen pazara gittim yeşili vardı markette vardır migrosa falan bakın
Asliyildirim merve21_ var. Ben daha geçen gün aldım marketten ama yeşil olanı var. Tadı da çok ekşi Allah affetsin limondan beterdi 😂🙈
merve21_ Asliyildirim çok teşekkür ederim canım bulamazsam söylerim olmasa limon yerim yerini tutmaz ama yapacak bir şey yok 😃
merve21_ kbratkgz çok teşekkür ederim canım bugünde arayışta olacam bakacam bulabilecek miyim bende eşki istiyorum zaten canım hiç tatlı şeyler istemiyor
Deletedmom217 hamile manavları oluyor. Yaz kış istediğiniz meyveyi bulabiliyormuşsunuz. Benim de canım kestane çekti geçen akşam. İnternete baktım hamile manavı var. Arayacağım varsa alacağım
merve21_ Meron ben fazla evden çıkamıyorum kuzum kanamam olduğu için uzanıyorum ama eşimi beklicem arıyor şuan ve bulamadı herhalde